Некст Консулт представи иновативно облачно решение за автоматизация на професионалните услуги

1583
Некст Консулт представи иновативно облачно решение за автоматизация на професионалните услуги
Снимка: Next Consult

Предизвикателствата и възможностите пред сектора на професионалните услуги бяха адресирани по време на бизнес соарè в Sense Rooftop Bar. Срещата събра професионалисти от България и постави фокус върху спецификите на бизнеса с професионални услуги, управлението на вътрешните процеси и връзката им с клиентските взаимоотношения.  

Събитието под наслов “The #1 Cloud ERP for Professional Services” обърна специално внимание на облачното ERP решение FinancialForce, чието основно предимство е синхронизацията и интеграцията на всички бизнес процеси в единна система, базирана и възползваща се от възможностите на облачната Salesforce платформа. Иво Куманов, основател и управител на групата от компании НИК, разказа за предизвикателствата, с които техният бизнес се справя ежедневно, нуждата от подобрения, как и защо са взели решение да се доверят на FinancialForce и Некст Консулт. Той сподели не само за ползите от работата със софтуер за автоматизация, но и с какво мениджмънтът може да подпомогне за успешното и безпроблемно внедряване на такава система.  

„Плановете ни са нашият бизнес в много по-голяма степен да се развива в посока услуги. Това, което искаме от системата, е още на оперативно ниво на нас да ни е ясно кой проект е печеливш и кой проект какви ресурси изисква, защото имаме много голямо разнообразие от проекти. Например един от тях е изграждане на напоителна система на 10 хиляди декара, която да се управлява с изкуствен интелект. Ако не си планираме добре проекта и изпълнението, ако не си проследяваме ресурсите, рискуваме да работим на загуба. Да не говорим за невъзможността да разраснем бизнеса си с темповете, с които сме си поставили. Целият този мениджмънт би бил много сложен без подходящия софтуер“, споделя Иво Куманов. НИК е лидер в осигуряването на интелигентно прецизно земеделие с над 220 служители и с повече от 2500 клиенти.  

Иво Дрешков, партньор „Операции“ в Next Consult, представи възможностите на FinancialForce и как системата работи в реално време. Облачното решение, базирано на мощните ресурси на платформата Salesforce, осигурява лесна синхронизация на продажбите с критични бизнес функции като счетоводство, финанси и бек офис, анализ на данните в реално време и възможност за вземане на информирани мениджърски решения. FinancialForce автоматизира процесите по офериране, фактуриране, планиране на ресурсите, управление на абонаменти и др.  

„Изключително сме щастливи да срещнем съмишленици и да обменим опит, който ще е от реална полза както за тези, които вече са взели решението да въведат FinancialForce, така и за онези, на които им предстои да имплементират ERP система като цяло”, каза Орлин Дочев, управляващ партньор в Next Consult.  

В заключение, всички участници бяха поканени да вземат участие в предстояща в средата на май годишна Salesforce конференция, която Некст Консулт организира за 9-а поредна година. Традиционно конференцията събира на едно място повече от 200 мениджъри и собственици на компании от България, региона и света, а тази година ще се проведе последователно в София и Букурещ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com