Николай Сердаров е новият Art Director на d:istinkt

953
Николай Сердаров е новият Art Director на d:istinkt
Снимка: d:istinkt

Николай Сердаров е новият Art Director на комуникационна агенция d:istinkt. В тази роля той ще управлява екипите, свързани със създаването на творческите предложения и концепции за клиентите на компанията.

„В d:istinkt работим с таланти, които имат същия фокус като нас, а именно хората и изкуството. Убедена съм, че в новата си роля Николай ще допринесе за проектите не само с безспорния си талант, но и с ентусиазма и страстта, които влага във всяко комуникационно решение“, каза Рая Тодорова, главен директор „Продукция“ в d:istinkt, с която Николай тясно ще взаимодейства при реализацията на творческите проекти на агенцията.

d:istinkt е PR агенция на годината за 2022 г.

d:istinkt е тазгодишният носител на приза „Агенция на годината“ в конкурса BAPRA Bright Awards 2022, организиран от Българс...

„d:istinkt се отличава с това, че ценностите на компанията най-добре отразяват моите собствени убеждения. Тук на първо място са хората, честният труд и колаборативната среда“, каза Николай Сердаров, Art Director, d:istinkt. „Вярвам, че с екипа ще продължим да допринасяме за творческата визия на кампаниите за нашите клиенти, решавайки комуникационни предизвикателства по смел, модерен и ефективен начин.“

Николай се присъединява към d:istinkt през 2020 г. в ролята на старши графичен дизайнер. Кариерата си стартира преди осем години в комуникационната група All Channels, като е работил и в агенция A Team. Креативните идеи и специфичните му умения в дигиталните илюстрации, motion design, UX/UI и packaging design, както и интересът му към японската култура и манга стила допринасят за отличителния му почерк и разпознаваем стил.

Николай е работил по някои от най-забележителните кампании в страната за редица международни брандове като Lidl, Telenor (Yettel), Европейски парламент, Европейска комисия, dm, ЕКО, OMV, Discovery, bTV, National Geographic, Samsung, The Mall, Klett и др. Николай е движещата сила и зад кампанията “Дигитални скаути: Знаеш, преди да скролваш” на Yettel, която спечели най-много отличия на тазгодишните награди на Българската асоциация на пиар агенциите BAPRA Bright Awards и значително допринесе към общата оценка на журито, което определи d:istinkt за „Агенция на годината“ на 2022 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com