Седмичен хороскоп за 12-18 септември

14514
Седмичен хороскоп за 12-18 септември
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще привличате вниманието. Но това не се отнася само до възхитените погледи. Сега вашите грешки лесно ще могат да бъдат забелязани. В сряда може да откриете нещо ново и изгодно в делово отношение - ще получите помощ и освобождаване от минали дългове, както финансови, така и кармични. В петък прогонете несигурността и съмнението от себе си. Настъпва вашето време, когато можете да успеете да реализирате и внесете много в живота ви.

Телец

През тази седмица креативността, ефективността и интуицията ще ви позволят да промените житейската си ситуация към по-добро. Всичко ще работи във ваша полза. Работата ви ще бъде одобрена от началниците ви, по този начин ще подобрите отношенията си с тях, както и с колегите. В приятелския кръг обаче са възможни кавги и конфликти. В семейството също са възможни недоразумения. За да постигнете желаните резултати, ще трябва да работите малко повече от обикновено.

Близнаци

Три съвета могат да ви бъдат полезни тази седмица: започнете отначало, потърсете помощ и не влизайте в конфликти. Успехът ще бъде постигнат в резултат на активни и смели действия. Не отстъпвайте, дори да ви кажат „не“. Положителни резултати могат да донесат пътувания, срещи и нови дела, свързани с разширяване на сферата на дейност. Опитайте се да намерите време за разходки, кино, книги. През уикенда ви очакват срещи, приятелски срещи и нови идеи, свързани с личния ви живот.

Рак

Тази седмица е препоръчително да не бързате, да се придържате към определени правила и да се опитате да успокоите вътрешните противоречиви импулси. В работата нещата ще вървят чудесно. Вашето положение ще бъде допълнително укрепено, доходите ще се увеличат. В четвъртък се опитайте да не се инатите и да преразгледате някои свои принципи. Почивните дни могат да ви изнервят, но в последствие вълнението ще бъде с приятни последици.

Лъв

Всеки проблем през тази седмица трябва да се оценява възможно най-реално, дори и изобщо да не се вписва в рамките на вашите представи за възможното. Опитайте се да прецените адекватно силата си, оставете време за почивка. За да постигнете важни цели ще ви трябват качества като концентрация и визия за цялата ситуация като цяло. Опитайте се да бъдете по-толерантни към семейството и близките. Ще бъдете доволни от постиженията на децата ви. 

Дева

През тази седмица не си струва да губите време. Колкото по-бързо действате, толкова по-добре. В противен случай някой ще заеме мястото ви. В понеделник отношенията ви с началството може да бъдат обтегнати и това може да се изрази в претенции и конфликтна ситуация. Във вторник очаквайте добри новини. Четвъртък е много добър ден за романтична среща. В петък деловите преговори могат да бъдат много ползотворни.

Везни

Тази седмица е благоприятен период от гледна точка на партньорства - те ще бъдат ползотворни за вас и бизнеса ви. Сега не е моментът просто да се оставите на течението. Поемете инициативата и ще имате шанса да усетите вкуса на победата. В петък ви очаква приятно запознанство, което може да прерасне във вихрен романс. В събота няма да успеете да угодите на всички, а и това съвсем не е необходимо.

Скорпион

През тази седмица ще можете да реализирате дългосрочните си планове и да достигнете ново ниво в развитието ви. Очаква ви повишение, нова позиция, солиден доход. Въпреки това, преди да се втурнете във водовъртежа на решителни действия, струва си да подготвите основата, да сравните плюсовете и минусите. Засега се въздържайте от импровизация. През почивните дни не оставайте без работа. 

Стрелец

Усилената работа в началото на седмицата може да отслаби силите ви, но финансовите перспективи ще станат по-ясни и приятни за вас, което ще възнагради всичките ви усилия. В четвъртък трябва да намалите натоварения ритъм на работа и да намерите време за почивка. В петък ще решавате лични проблеми - послушайте сърцето си. В неделя знанията, които сте натрупали по-рано ще ви помогнат да се справите със заплетена ситуация.

Козирог

През тази седмица са възможни трудни ситуации. Може да бъдете победени от бурна страст и то едновременно към няколко различни човека. Възможна е и финансова зависимост от партньор. Бъдете готови да отговаряте за думите и ангажиментите си. Опитайте се да не се напрягате, най-вероятно всичко ще се получи от само себе си. Най-важното е да бъдете търпеливи. Опитайте се да разберете претенциите на близките, защото те ви желаят добро.

Водолей

Това е седмица, в която да свършите старите неща, да подредите мислите си и да си поставите ясна цел. В понеделник може да получите информация, която ще се отрази на кариерата ви. Във вторник ще сте пълни със сили и енергия, работата ще кипи. Сряда заплашва да не е от най-приятните дни от седмицата, плановете ви може да бъдат нарушени. В петък много ще се промени към по-добро. Усилията ви ще бъдат оценени.

Риби

В началото на седмицата са възможни разногласия с партньор или половинка, а вие сами ще провокирате конфликт. Помислете добре дали си заслужава? В работата бъдете внимателни и не вярвайте на обещания. В петък трябва да помислите за рационалното използване на бюджета си. През уикенда се убедете, че може да бъдете повече от това, което сте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 20 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com