Социалната програма за заетост на Yettel търси новите си участници

1013
Социалната програма за заетост на Yettel търси новите си участници
Снимка: Yettel Bulgaria

Yettel даде старт на осмото издание на своята програма за временна заетост на хора с увреждания „Рамо до рамо“. Социалната инициатива подава ръка на хора с различни възможности в тяхното професионално развитие и в социалната им интеграция. За втора поредна година програмата предлага възможност за напълно дистанционно участие, което я прави достъпна за всички желаещи да се включат, независимо от населеното им място. Програмата е с продължителност 2 години и след приключването ѝ участниците могат да бъдат назначени на постоянен трудов договор в Yettel. Операторът предлага и подкрепа и напътствия на временно заетите в по-нататъшното им кариерно развитие, независимо дали то продължава в компанията или извън нея.

„В Yettel вярваме, че всеки човек заслужава възможност да развива потенциала си. С програмата „Рамо до рамо“ подаваме ръка на хората със затруднения да покажат своя талант, да имат професионална реализация и равни условия на труд. Нещо повече, ние не само им предлагаме работно място, но и мотивираща, приятелска среда, която да им вдъхне увереност. Щастливи сме, че от 2015 г. до сега сме дали шанс на много хора, някои от тях вече наши колеги на постоянни позиции, да намират поле за професионално развитие и да се чувстват пълноценни членове на обществото“, каза Евелина Цонева, Мениджър управление на таланта.

В рамките на програмата участниците стават пълноправни членове на екипа и работят по текущите бизнес дейности и най-новите проекти, като учат от опитни специалисти в избраното от тях направление. Успоредно с това всеки от тях е подкрепен от личен ментор и получава възможност за подкрепа от корпоративния психолог.  Благодарение на менторството и работата в екип участниците получават необходимата среда  да обогатят професионалните си умения и да бъдат по-конкурентни на пазара на труда. Тази година отворените позиции в „Рамо до рамо“ са в областите на работа с данни, обслужване на клиенти, данъчно счетоводство, счетоводни отчети и анализ.

„Рамо до рамо“, позната преди като Open Mind, е сред най-устойчивите и дългосрочни инициативи на Yettel. Тя е израз на целенасочените усилия на компанията в посока отворена и достъпна работна среда за хората с увреждания и утвърждаването на равните възможности като основен принцип и цел както за бизнеса, така и за обществото. До момента в програмата са взели участие 36 души, които са получили финансово възнаграждение спрямо заеманата позиция и имат успешна кариерна реализация в или извън компанията. След приключване на двугодишната програма участниците получават подкрепа в по-нататъшния им професионален път.

Предварителният подбор на кандидатите се осъществява с помощта на неправителствената организация JAMBA, а бъдещите участници могат да кандидатстват по една от отворените обяви по програмата до 20.09.2022 г.

Позициите в осмото издание на „Рамо до рамо“ са:

  1. Административен асистент – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“
  2. Оператор Информационно обслужване на клиенти – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“
  3. Сътрудник удовлетвореност от услугите – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“
  4. Младши счетоводител данъци – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“
  5. Специалист анализ на данни и отчетност – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“
  6. Специалист финансови отчети и анализи – по програма на хора с увреждания „Рамо до рамо“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com