В Yettel, това което помага на хората, помага и на бизнеса

4752
В Yettel, това което помага на хората, помага и на бизнеса
Снимка: Yettel

Росен Желязков е на 35 години и е мениджър “Продажби Магазинна мрежа” в Yettel. Интересът му към технологиите провокира и първата му стъпка към необятния свят на Телеком индустрията.

Решен да не поставя граници на своите възможности, Росен започва именно в най-силния, столичен магазин на компанията. Значима роля за него оказват страхотния мениджърски екип и задружния колектив, които среща именно през този първи ден. Вярата в отбора е и основата на подхода му, в стратегията за управление и развитие, и досега.

Yettel в Топ 10 най-добри работодатели в България според индекса Career Show за 2022 г.

Yettel за поредна година е в чeлнaтa дeceтĸa на ĸлacaцията Топ 100 на нaй-дoбpите paбoтoдaтeли в Бългapия зa 2022 г. и е първи сред гол...

Амбицията и трудолюбието, го водят през всички етапи на йерархията в Retail Sales. От Консултант продажби, през Управител и Регионален мениджър до срещата ни с него днес, 15 години по-късно, когато той има ключова роля за увеличаване на пазарния дял на оператора, в поверените му зони.

Отговорната задача, да бъде личен пример за близо 300 служители под него, е водеща сила за неспиращия негов ентусиазъм. За Росен, думите „Успехът не е случайност. Това е упорит труд, постоянство, учене, учене, жертва и най-вече любов към това, което правиш или се учиш да правиш. ”- /Пеле/, са еднакво валидни за всеки – независимо, възраст, опит или пък позиция. Динамиката на индустрията е още една причина в организирането на продажбите и развитието на стратегиите, ограничения брой на часовете в един ден, да са понякога - единствената, изцяло непреодолима трудност.

Винаги отворен към нови знания, Росен, като част от екипа на телекома, кандидатства през 2019 година по програма на Yettel, която всяка година стимулира със стипендии служители, желаещи да придобият допълнителни квалификации. Компанията инвестира за развитие на неговия безспорен талант, чрез стипендия Business Administration (MBA), в престижния уелски университет „University of Cardiff“. Готов винаги да постигне повече, от очакването към него, Росен не само завършва успешно програмата, но защитава и на родна земя, диплома във „Висше Училище по Мениджмънт България“.

Мениджър „Продажби Магазинна мрежа“ – първо за Северна, последвана от Източна, а в последните три години Западна България, включително и София, където Магазинната мрежа е най-развита и конкуренцията е най-висока, са истинско доказателство, че постигнатите успехи, не могат да спрат Росен Желязков да покорява нови върхове.

Yettel предлага избрани полезни аксесоари с до 25% отстъпка

Освен голямото разнообразие от смартфони и умни продукти, в своята търговска мрежа и в онлайн магазина си, Yettel разполага с множество...

„В нашата индустрия, а и особено в областта на търговската й част – амбициите са винаги високи! Конкуренцията е много голяма и пред операторите стои на дневен ред въпросът за навлизане в нови сегменти и пазари, което само по себе си е предизвикателство. „За да удовлетворим желанията на клиентите и техните очаквания, трябва постоянно да се развиваме, като обогатяваме гамата си от Услуги и Продукти.“, споделя Росен. „А повече задачи означава и повече отговорности…“, с усмивка ни припомня за този факт. Дисциплината, продължава да е от ключово значение за него и днес. Денят му започва още преди отварянето на магазините, с подготовка и преглед на данните за представянето и анализи от предходния ден. Работните срещи през целия ден с колеги от другите звена и екипа му, с който обсъжда развитието на зоната, приключват често в късните часове. Движещата му сила е амбицията магазините и зоните, за които отговаря, да бъдат най-добрите, да преизпълняват целите и да бъдат пример в компанията. “Най-голямото удоволствие е, когато успееш в различните градове да развиеш голяма клиентска база, да имаш клиенти, доволни от доброто обслужване и грижа, доволни от това да са част от Yettel”. Най- голямата сила обаче, за всичко това са хората в екипите ни. Вниманието, търпението, усилията за приобщаване към корпоративните ценности, цели и мечти – от всеки мениджър – към всеки служител ни правят по-силни, всеки ден. Да запалиш огъня, да спечелиш доверието в очите на току-що преминалия успешно обучение служител, че е точно толкова важен, колкото и всеки в нивата от топ мениджмънта. Да не спира да вярва и да работи еднакво усърдно – с и без ръководител до себе си, който да е същевременно лидер и мотиватор. Това е изключително трудно, както да постигнеш, така и да продължаваш да поддържаш непрестанно, особено в толкова динамична среда като мобилните компании”, казва Росен. Воден от спомена за своите първи стъпки, той никога не спира да поставя точно хората в екипите си на фокус, по пътя към желаните за компанията резултати. Това е и всъщност за него смисъла, това е Yettel. „В Yettel, това което помага на хората, помага и на бизнеса… и моята задача е да мотивирам служителите в поверения ми регион да предлагат услугите ни по такъв начин, че да отговаря на клиентското търсене.

Разбирането в детайли на Услугите и Продуктите, постоянното обогатяване на портфолиото на оператора, които да са ориентирани към уникалното и безпроблемно Клиентското преживяване, ни помагат да поддържаме интереса към компанията. За тези 15 години в компанията се убедих, че винаги остава непроменено желанието тя да бъде лидер на телекомуникационния пазар в сектора Мобилни услуги. Това движи отделите и екипите ни да търсят нови хоризонти, за да успяваме днес и да не спираме смело да мечтаем за повече - утре.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com