Фандъкова: Първо се почистват артериите на градския транспорт

9238
Фандъкова: Първо се почистват артериите на градския транспорт
Снимка: БГНЕС

Транспортът се движи нормално. Ще се работи през целия ден. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по повод ситуацията в столицата. 

От думите й стана ясно, че първо се започва от почистване на артериите, по които се движи градският транспорт. След това се отива към по-малките улички.

Фандъкова след първия сняг: В София всичко е под контрол

На територията на Столична община обстановката е нормална при зимни условия. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община. &b...

Следобед предстои да бъде направен анализ. Едва след това ще се решава дали онези, които не са си свършили работата, ще бъдат санкцинирани, обяви кметът в ефира на bTV. Тя добави, че предстои чистене на спирки и тротоари и обясни, че нямам как да очакваме пътят да бъде черен.

Цяла нощ работиха над 140 машини на територията на Столична община. Снеговалежът продължава и в този момент. Машините продължават да работят обясни градоначалникът в ефира на Нова телевизия.

Тя добави: "Движението е при зимни условия. Да така е. На терен съм. В момента съм в центъра за градска мобилност, за да видя движението на градския транспорт. Минах по основни булеварди - „Цариградско шосе“, „България“, „Цар Борис” ІІІ – почистващите фирми са на терен".

 

София готова за първия сняг

10 фирми ще отговарят за снегопочистването в столицата през зимния сезон. Това съобщи кметът Йорданка Фандъкова, която инспектира готов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София