Лейкърс са на ръба, Маями продължава да мачка

4585

Отборът на "Лос Анджелис Лейкърс" явно иска насила да не влезе в плейофите, след като записа трета поредна загуба, този път като гост на "Голдън Стейт Уориърс". В Оукланд домакините се наложиха над "езерняците" със 109:103, предаде БГНЕС.

Отново най-резултатен за холивудския тим беше Кобе Брайънт, който реализира 36 точки и 8 борби, а съотборникът му Дуайт Хауърд добави 11 точки и 15 борби. За победителите дабъл дабъл записаха гардът Стивън Къри (25 точки и 10 асистенции) и крилото Дейвид Лий (23 точки и 12 борби).

Решаващи за загубата се оказаха последните секунди на третата четвърт, когато играчите на "Лейкърс" пропуснаха цели седем наказателни удара и по този начин вдъхнаха увереност на домакините, че ще удържат.

Сан Антонио Спърс взе скалпа на Оклахома

Лидерът в Западната конференция „Сан Антонио Спърс”  успя да покаже защо заема водеща позиция в Лигата на извънземните...

Загубата оставя "Лейкърс" на последното осмо място в Западната конференция, даващо право на участие в плейофите, с баланс от 36 победи и 35 победи, а деветият в класирането тим на "Юта Джаз" е с баланс от 35 победи и 36 загуби.

В друг мач от НБА шампионите "Маями Хийт" без проблеми надиграха "Орландо Меджик" като гост със 108:94 и записаха 27-ма поредна победа. В отсъствието на контузения Дуейн Уейд Леброн Джеймс поведе "горещите" завърши срещата с 24 точки, 11 асистенции и 9 борби. За "Орландо" Джамир Нелсън вкара 27 точки, направи 12 асистенции и овладя 5 борби. За да достигне рекорда за най-продължителна победна серия в НБА, Маями трябва да запише още 6 победи. Рекордът е 33 поредни успеха и се държи от "Лос Анджелис Лейкърс", като е поставен в началото на 70-те години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com