Левски излиза днес срещу ФК Сараево

13302
Левски излиза днес срещу ФК Сараево

Тази вечер Левски стартира във втори квалификационен кръг на Лига Европа срещу Футболен Клуб Сараево. Двубоят ще се играе на стадион „Георги Аспарухов” и ще започне в 20:00 часа. Това ще бъде и първи мач за на треньора Илиан Илиев с Левски в Европа. Наставникът на софийския клуб смята, че в тима все още има неща, които трябва да бъдат изгладени, но разчита и на адреналина и еуфорията за мача с босненците. Относно състава на отбора, треньорът не може да бъде категоричен, тъй като промени може да има и в последния момент. Най-новото попълнение на тима – Жоао Силва, очаквано няма да бъде включен в мача със Сараево, тъй като му липсва игрова практика с тима на Левски.

Наставникът на Футболен Клуб Сараево Драган Йович, заяви на пресконференция, че отборът му не се притеснява от домакините. Босненският клуб е със самочувствие на фаворит, но въпреки това не изключва и загуба от Левски. Йович коментира, че за неговия тим загуба с 0:1 също ще бъде добър резултат, но предупреди „сините”, че Сараево е трети по резултатност в Лига Европа.

Сараево е първият съперник на Левски в Европа

Първият съперник на Левски в турнира Лига Европа през този сезон ще бъде ФК Сараево. Босненците извъртяха зрелищно реми 4:4 като го...

Капитанът на Левски Станислав Ангелов пък призова съотборниците си за концентрация преди мача със Сараево. Пелето ще направи днес повторния си дебют със „синята" фланелка.

„Определено с по-слабите в кавички отбори може да се получи провал. А слаби отбори няма, навсякъде се развиват. Проблемите идват от големите очаквания. Не може да имаш свръхочаквания, при положение, че реалността у нас е различна. С по-силните отбори няма какво да губиш и е по-спокойно. Като цяло, концентрация на терена и смело напред", коментира Ангелов.

„Всеки резултат е добър, ако след това кажем, че още тук сме се класирали. Всяка една минута трябва да се раздаваме и да се опитваме да печелим. Ще ни трябва време да се напаснем като футболисти. Но ще прикрием проблемите си. Радвам се, че и Левски като клуб се е развил от времето, в което играех тук", завърши синия капитан.

 

Иван Вуцов се завърна в Левски след 32 години

Бившият изпълнителен директор на БФС Иван Вуцов се завръща в Левски като част от ръководството, предаде "Дарик". От 1 август той ще зае...

Редактор: Константин Костов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com