X
 
 

Старозагорката Димка Михайлова е „Млад библиотекар на годината“ за 2018-а

1967 0
photo of Старозагорката Димка Михайлова е „Млад библиотекар на годината“ за 2018-а
Снимка: Регионална библиотека "Захарий Княжески"
Димка Михайлова от Регионална библиотека „Захарий Княжески” в Стара Загора спечели наградата в категория „Млад библиотекар на годината 2018“.

В магистърската си теза на тема „Регионална библиотека „Захарий Княжески” и тийн пространството Стара Загора“ тя развива идеята за нуждата от зона за подрастващи в града и описва в какво специализирано пространство би искала да работи и защо.

Назначен е нов директор на Центъра за развитие на човешките ресурси

Димка Михайлова е назначена за директор на Центъра за развитие на човешките ресурси, на мястото на освободената Татяна Калканова. Това ...

Под ръководството на научния сих ръководител гл. ас. д-р Анета Дончева от СУ „Св. Климент Охридски“ Димка Михайлова разработва и модел на такова пространство в регионалната библиотека, а тийн зоната вече е реално пространство в старозагорската библиотека, в което младият библиотекар на 2018 година посреща младите хора.

Вече 14 години Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА) организира застъпническата кампания Национална библиотечна седмица и едно от важните събития в нея е връчването на Годишните библиотечни награди в различни категории за предходната година.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители