Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм

26703
Почивка и релакс, съчетани с културен туризъм
Снимка: Тракиец

Надали има човек, който не обича малките бягства от напрегнатото градско ежедневие. А с настъпващите празници, а пък и топли месеци, желанието за пътуване става все по-осезаемо. Затова днес ще ви дадем една страхотна идея за дестинация, която предлага всичко, което бихте могли да поискате от една почивка - пълен релакс, съчетан с културни забележителности. До този модерен микс може да се докоснете в комплекс "Тракиец", който се намира в пловдивска област и по-точно около село Житница.

Невероятните ползи за децата от конната езда

Детството е пълно с вълнуващи истории и ролеви игри, така че конната езда е своеобразно почукване на вратата на свят, насел...

Районът около село Житница и Старосел е изключително богат на редица тракийски археологическия обекти (дворци, могили и скални светилища). Те представляват голям архитектурен комплекс, който по големина и размах може да се мери с Долината на тракийските царе край Казанлък. Там можете да видите и известната Недкова могила, датираща от ІV век пр. Хр. и е единствената, която е с изцяло запазена камера и частично незапълнена с почва – нещо, което с вековете се случва с всички тракийски паметници.

Когато приключите с обиколката на всички културни забележителности, сигурно ще ви се иска да продължите с нещо точно толкова вълнуващо и различно. За щастие, комплекс "Тракиец" разполага и със собствена конна база, където бихте могли да се докоснете до тези величествени животни, а екип от квалифицирани инструктори ще ви помогнат и в първите ви уроци по езда.

Без съмнение, след тези преживявания ще ви се прииска да се потопите в пълен релакс! В спа зоната на комплекс "Тракиец" ще можете да оставите адреналина, грижите и проблемите пред вратата и съвсем да забравите за тях. Уютната атмосфера, релаксиращите и възстановяващи процедури и специално отношение са сигурна предпоставка за нови положителни емоции. Релакс зоната разполага с външно джакузи, гледка към конете и температура на водата 36℃, вътрешно джакузи за 4 човека и температура на водата 36℃, сауна за 6-8 човека и парна баня за 6-8 човека с температура 50℃.

5-те топ правила при язденето на кон

Конната езда далеч не е обикновен спорт, защото включва общуване с друго същество. Дори и да се страхувате от тези величествени животни...

Ако искате да избягате от забързаното ежедневие, да разгледате красиви природни и туристически забележителности, посетете комплекс "Тракиец".  Любезният персонал и квалифицираните инструктори по езда ще направят преживяването ви незабравимо.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА "ТРАКИЕЦ" ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...