Travelmix.bg - сайтът, променящ начина, по който резервираш пътувания

15383
Travelmix.bg - сайтът, променящ начина, по който резервираш пътувания

Искаш да отидеш на почивка или екскурзия, но нямаш време да проверяваш и сравняваш офертите на туристическите агенции в цялата страна? С 1 клик travelmix.bg те свързва с над 100 туристически компании в България. Те имат достъп до целия спектър от продукти, предлагани на нашия пазар: екскурзии, почивки, настаняване и оферти за изгодни самолетни билети. 

Какво трябва да направиш за да организираш ваканцията си през travelmix.bg?

Опиши твоето желано пътуване в една от формите на travelmix.bg . Кликни бутона “Изпрати запитване”. Твоето задание се изпраща едновременно както до едни от най-големите български туроператори, така и до по-малките туристически агенции специализирани в определен тип пътувания или дестинации.

Ще получиш на електронната си поща персонализирани оферти, изготвени специално за теб от партьорите ни. Най-хубавото е, че предложенията не просто се различават по-цени. Те могат да включват нови варианти за маршрути, настаняване, период на пътуване и ценни съвети за организацията на екскурзията.

Избери най-добрата оферта за теб и резервирай директно с туристическата агенция. Всички регистрирани компании са лицензирани български туроператори или туристически агенции, което е гаранция за легитимността им.

Какво още е важно да знаеш за нас? travelmix.bg е семейна компания. Ние обичаме да пътуваме, защото това ни зарежда и обогатява. Създадохме travelmix.bg, за да направим достъпа до света на пътешествията лесен за всички. Ето защо сайтът е безплатен. Не е необходимо да правиш регистрация, за да използваш услугите ни. Предпазваме те и от бъдеще спам, защото електронната ти поща остава скрита за туристическите агенции. Отзиви от нашите доволни потребители може да прочетеш тук. 

travelmix.bg предоставя и готови предложения за пътувания, които ти дават идея коя да е следващата ти дестинация. Блогът ни е интересно четиво за свободното време, ако желаеш от първа ръка да научиш съвети за пътуване в Куба, Албания, Шри Ланка, Тайланд и др.

Направи запитване на www.travelmix.bg още сега!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия