Vivacom с награда "Бизнес хонорис кауза" за принос в развитието на образованието

1145
Vivacom с награда "Бизнес хонорис кауза" за принос в развитието на образованието
Снимка: Vivacom

Vivacom беше отличен в категория „Принос за развитие на образованието“ на наградите за социално отговорно предприемачество „Бизнес хонорис кауза“ в националната кампания на „24 часа“. Призът е за подкрепата на Олимпийските отбори по природни науки, която телекомът осигурява през последните две години чрез инициативата Операция „Жълти стотинки“.

„Vivacom има редица програми, чрез които дава възможност на младите хора да развиват своите знания, умения и таланти още докато учат - лятната ни стажантска програма, техническата академия, практикантската програма и други. Но признанието за инициативата Операция „Жълти стотинки“ има и огромна емоционална стойност за нас, защото е свързано и с подкрепата на невероятните надежди от Олимпийските отбори по природни науки, които Vivacom подкрепя при подготовката им за участие в международни състезания“, коментира Любомир Малоселски, Директор „Продукти и услуги“ във Vivacom, който прие наградата от името на телекома.

Практикантската програма на Vivacom отваря света на телекомуникациите за ученици

Близо 230 ученици от 10, 11 и 12 клас в технически училища в страната ще се включат това лято във Vivacom Практикантска програма. В рам...

В края на юни Vivacom отбеляза десетото юбилейно издание на Операция „Жълти стотинки“, в резултат на което подкрепи Олимпийските отбори по природни науки с общата сума от над 53 000 лева. Тази сума бе използвана за подготовката и участието на младите български олимпийци от отборите по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, лингвистика, физика, химия и млади физици в различни международни състезания.

Благодарение на Vivacom, стотиците партньори в цялата страна и посланиците на Операция „Жълти стотинки“ през годините са подкрепени значими социални каузи, които променят живота на деца в неравностойно положение към по-добро или подкрепят младите хора в разгръщането на техните таланти. Събраните и дарени средства в десетте издания на инициативата са над 790 000 лева.

От 2010 година досега инициативата е подкрепила още 4 каузи - създаването на първия Център за деца с дислексия и аутизъм; изграждане и функциониране на 2 центъра за временно настаняване от семеен тип за изоставени бебета - проект на фондация „Надежда за малките“; изграждане и функциониране на 2 наблюдавани жилища за временен подслон на младежи, напуснали домовете за сираци - проект на Фондация за социална промяна и включване; и подпомагане на функционирането на „Център за Надежда“ за деца с множествени увреждания в София - проект на фондация "I can too".

Кампанията „Бизнес хонорис кауза“ на „24 часа“ отличава социално отговорните компании, които повишават качеството на живот в регионите в страната, където развиват дейността си. Тези компании подпомагат училища, болници, възстановяват културно-исторически обекти, грижат се за природата, организират стажантски програми, помагат на деца, лишени от родителски грижи.

Петимата финалисти от конкурса MOST с изложба в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

На 12 юли 2023 г. в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 от 18:00 ч. ще бъде открита впечатляващата изложба на петимата финалисти от ше...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide