Vivacom смартфоните на октомври са хитови 5G модели на Samsung - Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G

4065
Vivacom смартфоните на октомври са хитови 5G модели на Samsung - Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G
Снимка: Samsung

Почитателите на Samsung ще получат възможност да се сдобият с две от най-новите устройства на марката при много атрактивни условия. Моделите Samsung Galaxy S21+ 5G и Samsung Galaxy A52s 5G са обявени от Vivacom за смартфони на месец октомври. Те се предлагат в търговската мрежа и онлайн магазина на оператора с възможност за 36-месечен лизинг и в комбинация с мобилните планове Unlimited 50 5G и Unlimited 150 5G. С кампанията си телекомът прави актуалния флагман Samsung Galaxy S21+ 5G и един от най-добрите модели от среден клас Samsung Galaxy A52s 5G още по-достъпни и дава възможност на българските потребители да използват мобилни услуги от пето поколение в най-голямата 5G мрежа в страната.

Тарифният план Unlimited 150 5G включва неограничени мегабайти за мобилен интернет, неограничени разговори и неограничено изпращане на кратки съобщения в България и останалите страни от ЕС, достъп до музикалната платформа TIDAL, както и до телевизионната платформа EON с над 40 канала. А всички нови и преподписали до 31.10.2021 г. клиенти на Unlimited 50 и Unlimited 150, ще ползват своите мобилни планове без ограничение в скоростта до 31.01.2022 г. Таксата на Unlimited 150 е 43,99 лева на месец.

Vivacom предлага в магазините си и онлайн смартфона Samsung Galaxy A52s 5G

Почитателите на марката Samsung имат възможност да се сдобият с още един топ смартфон от този бранд при много изгодни условия. Това е м...

Флагманът Samsung Galaxy S21+ 5G е впечатляващ смартфон с тройна основна камера, която разполага с три професионални сензора за изключителни снимки по всяко време на денонощието – широкоъгълен (12MP), телефото (64MP) и ултраширокоъгълен (12MP), както и 10MP селфи камера. В допълнение, устройството може да записва видеоклипове в 8К резолюция, от които дирекно могат да бъдат селектирани най-добрите кадри. Моделът има 6.7-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 1080 на 2400 пиксела и 120 Hz честота на опресняване, за да се насладите на завладяваща картина с минимални прекъсвания и суперплавна работа с всички приложения. Нещо повече – за да се потопите изцяло в действието, устройството е снабдено със стерео AKG Dolby Atmos високоговорители за кристален звук. Смартфонът е с 8-ядрен процесор Exynos 2100,  предлага се с 8GB оперативна и 256GB вградена памет и работи с операционна система Android 11. Някои от екстрите му включват още поддръжка на стандарта IP68 за водо- и прахоустойчивост , супер бързо 25W зареждане, както и поддръжка на 15W безжично зареждане, стандарта NFC за пренос на данни на близко разстояние, Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци и безжично споделяне на енергия.. Батерията му е с капацитет 4800 mAh за максимална издръжливост. Моделът се предлага в два класически цвята:  Загадъчно сребърно и Загадъчно лилаво, на цена от 50.98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 150.

Samsung Galaxy A52s 5G е елегантният нов смартфон от среден клас на Samsung, който разполага с много добри характеристики и дисплей, оптимизиран за гейминг. Той е с 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване, с която игрите на телефона отиват на следващо вино. Дизайнът съчетава красиво матово покритие на гърба и дисплей от Corning Gorilla Glass 5 за оптимална устойчивост. Телефонът има четворна основна камера с 64MP основен сензор, 12 MP ултраширокоъгълен обектив, както и 5MP макро обектив, и 5MP обектив за дълбочина специално за любителите на фотографията. Устройството разполага и с 32MP предна камера за отлични селфита. Процесорът му е 8-ядреният QC Snapdragon 778G, амоделът работи с операционна система Android 10. Батерията му е с капацитет от 4500 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. Предлага се в четири свежи цвята:  лавандула, мента, черно и бяло на цена от 17.98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 150.

Двата Samsung модела, които поддържат 5G мрежата на Vivacom, както и услугите VoLTE и VoWIFI, са достъпни на посочените атрактивни цени в цялата търговската мрежа и онлайн магазина на оператора, до края на месеца. Повече информация тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide