Кондолиза Райс е в списъка с кандидати за вице на Мит Ромни

5575
Кондолиза Райс е в списъка с кандидати за вице на Мит Ромни

От предизборния щаб на Мит Ромни подклаждат спекулациите за това кой ще бъде кандидатът за вицепрезидент, като изненадващо Кондолиза Райс е сочена сред водещите имена в списъка, предаде АФП.

„В скоро време Ромни ще оповести своя избор за вицепрезидент”, се казва в известие от щаба на бъдещия кандидат-президент на републиканците, молейки за 3 долара дарение „за възможността за среща с Мит и неговия избор за вицепрезидент лично”.

Ромни пред афроамериканци: Обама ви предаде

Републиканецът Мит Ромни обяви пред тъмнокожи избиратели, че президентът Барак Обама оставя икономиката в по-лошо състояние за афроам...

Дългият списък с възможните кандидати включва имена като Роб Портмън и Пол Райър, но електронното издание „Дръджд репорт” – известно с добрите си източници в лагера на републиканците – съобщава, че е било информирано, че Райс сега е водещ кандидат.

„В четвъртък късно вечерта от предизборния щаб на Мит Ромни поставиха началото на нова кампания за набиране на средства – Срещни вицепрезидента – точно след като Ромни лично е стеснил кръга от кандидати до неколцина. И сега едно изненадващо име е почти начело на списъка: бившият държавен секретар Кондолиза Райс”, съобщава изданието, позовавайки се на свой източник.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com