Нетаняху ще предложи директни разговори с Абас

3668
Нетаняху ще предложи директни разговори с Абас
Израелският премиер ще проведе среща със своя палестински колега и двама други висши служители от Рамала в Ерусалим на 17 април

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху ще предложи провеждане на директни разговори с палестинския лидер Махмуд Абас, когато се срещне с премиера Салам Фаяд в Ерусалим следващата седмица, предава АФП.

Израелският премиер ще проведе среща със своя палестински колега и двама други висши служители от Рамала в Ерусалим на 17 април.

Нетаняху налага мълчание на тема Иран

Израелският премиер Бенямин Нетаняху е наредил на министрите и висшите военнослужещи в Израел да престанат да говорят относно възможнос...

Това ще бъде първата среща на високо равнище между двете страни, откакто мирният процес отбеляза застой, преди повече от 18 месеца.

Преди дни бе съобщено, че палестински официални представители ще предадат писмо от името на палестинския президент Абас на израелския премиер Бенямин Нетаняху на 17 април. Това съобщи палестински представител.

Анонимният източник заяви, че писмото ще бъде предадено от делегация на високопоставени палестинци, която ще включва палестинския премиер Салам Фаяд и генералния секретар на Организация за освобождение на Палестина Ясер Абед Рабо.

 

На фона на иранското напрежение, Нетаняху на среща с Обама на 5 март

Американският президент Барак Обама ще се срещне с израелския премиер Бенямин Нетаняху на 5 март, предаде Ройтерс, като се позова на Бе...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com