Пешич: Тадич загуби заради арогантното си управление

4367
Пешич: Тадич загуби заради арогантното си управление

Досегашният президент Борис Тадич бе наказан от избирателите поради неговото арогантно управление. Това каза Весна Пешич, един от най-близките политици на премиера Зоран Джинджич, който бе убит през 2003 година в центъра на Белград, предаде БГНЕС.

Пешич бе член и на Демократическата партия /ДП/ на Борис Тадич, на която той е лидер и в момента. Според Весна Пешич победата на кандидата на Сръбската прогресивна партия /СПП/ Томислав Николич на втория кръг от президентските избори вчера е била очаквана. "През последните години Тадич и ДП управляваха по един особено арогантен начин. Те изоставиха обикновените хора, които поради безобразната приватизация останаха без нищо", каза още Пешич.

"Никой няма право да бъде арогантен спрямо обикновените граждани, които винаги заслужават внимание. Но за тях обикновените хора вече не съществуват. Нито един политик няма право да забравя това нещо", каза още Весна Пешич, която се смята за един от символите в борбата срещу диктаторския режим на Слободан Милошевич.

Припомняме, че в досегашния парламент на страната - Скупщината, Весна Пешич бе независим народен представител и отказа да участва в последните парламентарни избори в Сърбия.

Редактор: Яна Баярова

Тадич: Изборите са референдум за ЕС

Демократическата партия на Борис Тадич съобщи, че вторият тур на президентските избори в Сърбия, на които на 20 май ще се противопост...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com