Стоичков поиска примирие с Боби Михайлов

11951
Стоичков поиска примирие с Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков е поискал да се помири с президента на БФС Борислав Михайлов, информира "България Днес". Чрез общи приятели Камата е сондирал възможността за край на войната с бившия си съотборник и капитан в националния отбор. Стоичков най-накрая е осъзнал, че няма никаква полза от грозните обиди към Боби и е пожелал двамата да си стиснат ръцете.

Ицо и Михайлов трябваше да се засекат в Бразилия по време на мероприятията около откриването на световното първенство снощи в Сао Пауло. Камата е там в ролята си на коментатор и анализатор на мексиканска телевизия, а Михайлов е официален гост заедно със заместниците си Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев.

Камата: Някои фаворити няма да минат и първи кръг

Най-успешният български футболист Христо Стоичков, който ще бъде част от шоуто на световното първенство в Бразилия, макар и като комент...

Стоичков вече е готов да се извини на Боби за нападките към него отпреди година, когато бълваше огън и жупел срещу шефа на българския футбол.

"Каква среща да търся с тоя от БФС, не му споменавай името - кълнеше тогава Камата. - Оня боклук с перуката ще го хвана някъде и ще го пребия. Това ще стане!"

Както често се случва, Стоичков си промени мнението и днес вече иска мир с най-големия си враг от последните години.

Проблемът обаче е, че този път Михайлов се дърпа. Шефът на БФС на няколко пъти призова Стоичков да заровят томахавките, но носителят на "Златната топка" твърдо отказваше. Сега ролите са сменени, а дали ще има край на войната Ицо - Боби, само времето ще покаже.

Днес е паметен ден за българския футбол (видео)

На този ден се навършват 19 години от една от най-големите победи на българския футбол. На 7 юни 1995 година на националния стадион "Ва...

Михайлов от няколко дни е в Бразилия и участва в конгреса на ФИФА преди откриването на световното. Боби хвърли над 10 000 евро за удоволствието да изкара една седмица в Бразилия и да присъства на откриването на мондиала. Цените на двупосочните самолетни билети в бизнес класа за тримата представители на България започват от 3000 евро.

Като президент на БФС Михайлов сам се командирова за Световното, като футболната централа плаща също разходите на Касабов и Фурнаджиев. Боби и компания си тръгват в петък след церемонията по откриването на мондиала и мача Бразилия - Хърватия.

Все пак шефът на БФС и заместниците му няма да се охарчат прекалено много в Бразилия. Триото българи е настанено в луксозен хотел, а разходите се плащат от ФИФА.

Михайлов планира и още една разходка до Бразилия. Шефът на БФС вероятно ще присъства на финалния мач на турнира на 13 юли, като този път ще стяга куфарите за Рио де Жанейро, където на стадион "Маракана" ще се проведе битката за световната титла.

Христо Стоичков: Станах личност заради хората около мен

Христо Стоичков сподели любопитни факти за себе си в интервю в предаването "Отблизо" с Мира Добрева. Носителят на Златната топка заяви,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com