4-годишно дете простреля майка си

2392
4-годишно дете простреля майка си
Снимка: Mirror

Четиригодишно дете простреля по случайност майка си - голяма защитничка на правото да се носи оръжие. Инцидентът е станал във Флорида докато тя пътувала с колата си и с детето.

Джейми Гилт карала колата когато внезапно детето стреляло от задната седалка и я ранило. Тя е откарана в болница, като състоянието й е добро.

Петима убити при стрелба в САЩ

Петима души загинаха при стрелба на парти в американския град Уилкинсбърг, щата Пенсилвания, съобщиха местни медии. Огънят бе открит о...

"Оръжието е законно закупено от жертвата. Само по себе си обаче оставянето на заредено оръжие, така че да може да бъде достигнато от дете, във Флорида представлява престъпление. Джейми Гилт защитава в социалните мрежи вдъхновено правото да се носи оръжие.

На своята страница във "Фейсбук", която в момента е недостъпна, в понеделник тя се похвалила, че у тях всички могат да стрелят.

"Дори и 4-годишният ми син вече може да стреля с малокалибрена пушка", написала тя гордо. Сега социалните мрежи изобилстват от коментари върху иронията на съдбата. "По всичко личи, че на вас е бил даден втори шанс", kо мнозина не са го имали", пишат интернет потребителите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com