НА ЖИВОВойната в Украйна

Шофьор на Porsche Cayenne спести от паркинг, но ще плаща повече (ВИДЕО)

1279

Любопитно видео се появи в социалните мрежи, на което се вижда как шофьор с Porsche Cayenne паркира безплатно на платено паркомясто. Случката е от руския град Красноярск, където наскоро са били монтирани платени бариери за паркиране.

Самите бариери са местно производство, като са изработени от полиуретанови стълбове и рамки. Един час паркиране на такова паркомясто струва само 25 рубли (около 80 стотинки), но собственикът на германския премиум-автомобил явно решава да не ги плаща.

На видеото ясно се вижда как собственикът се доближава до рамката и просто я чупи с крак. Проблемът в случая е, че наоколо има камери за видео наблюдение, които са записали случилото се. Лицето на шофьора се вижда, както и номерът на колата му.

А това означава, че със сигурност мъжът бързо ще бъде открит, като ще трябва да плати глоба от 40 000 рубли (1240 лева), както и разходите по възстановяването на счупената преграда.

Невероятно - Porsche тегли Airbus A380 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Популярната в цял свят автомобилна марка Porsche Cayenne SUV осъществи успешен опит да изтегли в продължение на 42 метра Airbus А380, т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Авто

Кои са марките автомобили, чийто...
Кои са най-големите страхове...
Jaguar Land Rover реализира първа...
Renault и Nissan възобновяват...
Защо познатият лост на автоматична...
Вижте кой е новият изпълнителен...
Знаете ли как да се престроите...
Турция ще доставя на Русия моторни...
И полицията пострада от манията...
BMW X7 получи фарове с кристали...
Volvo изтегля над 100 000 автомобила...
Бензин или дизел - кой двигател...

Последни новини