#GameofThronesxPandora е тук! Готови ли сте?

5162
#GameofThronesxPandora е тук! Готови ли сте?
Снимка: GameofThronesxPandora

Най-новата колаборация на Pandora с хитовата поредица „Игра на тронове“ на HBO е факт! Колекция Game of Thrones x Pandora е създадена с идеята всяко от бижута й да служи като своеобразна броня на този, който го носи.

След редица успешни колаборации, тази есен бижутерийният гигант Pandora си партнира с Warner Bros. Discovery Global Consumer Products за най-новата си колекция: Game of Thrones x Pandora!

Колаборацията включва 12 изцяло вдъхновени от фентъзи сагата на Джордж Р. Р. Мартин бижута от стерлингово сребро с оксидация или с 14К позлата от жълто злато в комбинация с кубичен цирконий, кристал, стъкло Мурано, синтетичен опал и емайл. Така най-знаковите герои и символи от „Игра на торнове“ оживяват под формата на зашеметяващи талисмани, пръстени, обеци и колие Pandora, които впечатляват на мига дори най-претенциозните фенове на поредицата.

Акцентът в Game of Thrones x Pandora са сребърните талисмани „Драконово яйце“ и „Железният трон“. Световете на Таргариен и Старк се срещат и в талисмана „Огън и лед“, който пленява с финия блясък на преливащото синьо-червено стъкло Мурано. Емблематичният за поредицата дракон пък е претворен под формата на сребърни обеци, пръстен и колие „Домът на дракона“ с акцент от искрящо червени кристали, както и в талисмана „Сила и мощ“ с 14К позлата от жълто злато и синтетичен опал.

Създадена по желание на многобройните фенове на най-големия бижутериен бранд в света и легендарната фентъзи поредица, новата колекция Game of Thrones x Pandora съчетава умело концепцията на Pandora да изразяваме смело себе си и това, което обичаме чрез бижутата си, с идеята, че всеки талисман, пръстен, колие или обеци служат като броня, която ни пази непрестанно.

Открийте колекция Game of Thrones x Pandora в магазини Pandora или пазарувайте онлайн на www.pandorabulgaria.net !

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com