"Купи снимка на Асеновград - най-красив град на България" е името на поредната благородна кауза на асеновградчани

11255
"Купи снимка на Асеновград - най-красив град на България" е името на поредната благородна кауза на асеновградчани

Близо 200 лева са събрани до момента от благотворителната инициатива „Купи снимка на Асеновград - най-красив град на България“.

Изложбата от картички и фотографии представя красотите на природата, уникални и значими за историята ни културно- исторически паметници, както и народни обичаи.

Читалищата в Асеновград си пишат много добра оценка за миналата година

Асеновград отчита напредък в развитието на дейността на читалищата, ръководствата на които представиха пред общинските съветници на гра...

Още в деня на стартирането на благородната кауза над 40 асеновградчани и гости на града се включиха в нея. Тогава бяха събрани около 70-80 лева, коментираха организаторите на кампанията.

Всяка една от снимките е на стойност 2 лева. Събраната сума накрая ще бъде дарена на тримата асеновградчани - Михаил Кашидов, Николай Иванов и Мерт Ферадов, които имат нужда от финансова помощ, за да бъде платено лечението им в чужбина.

Зад благотворителния щанд, за да осъществяват продажбата на фотографиите, застанаха доброволци.

Идеята за започването на подобна инициатива се роди на 22.05.15 г. вечерта, когато бе открита самата изложба, носеща името "Асеновград - минало и настояще" и организирана от Съюза на творците в града. Откриването на експозицията се състоя пред асеновградския Туристически информационен център.

Укрепването на свлачищата в Асеновград се бави заради държавата

За стартиране укрепителните дейности на свлачищата в Асеновград, Общината чака реакцията на държавата. Все още няма яснота кога точно щ...

До приключване на тазгодишните Майски културни празници /31.05.15 г./ всеки ден фотосите ще бъдат изнасяни на площада в града, за да могат повече хора да участват в каузата. Изключение с местоположението ще бъде направено само на самия празник на Асеновград. Тогава снимки могат да бъдат закупени в градския парк, където ще се проведат и редица културни и занимателни мероприятия. Едва след това ще бъдат окончателно изброени събраните средства и дарени съответно на Мишо, Ники и Мерт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com