Полицаи от Асеновград се включиха в протеста в Пловдив днес

5311
Полицаи от Асеновград се включиха в протеста в Пловдив днес

Полицаи от Асеновград се включиха в протестните действия пред Регионалната дирекция на МВР в Пловдив днес. Официалното решение бе протест да се осъществи между 12 ч. и 13 ч. в днешния ден пред сградите на всяко Районно управление в различните градове на страната. Това съобщиха от пресцентъра на МВР в Пловдив.

Пред асеновградското управление протестни действия не се проведоха, именно защото част от служителите на реда в града се включиха в общото недоволство на пловдивските си колеги, предаде кореспондентът на Actualno.com от града. Полицаи от Асеновград заявиха категорично, че ако не се отмени решението за отрязване на социалните придобивки, ще подкрепят и националния протест, насрочен за 08.11.15 г. в София. Демонстрациите са планирани да се състоят тази неделя на площад „Народно събрание“ от 13 ч.

В Асеновград глобиха мъж с 1000 лева заради застреляно куче

Глоба в размер на 1 000 лева бе наложена на мъж, застрелял куче в землището на едно от асеновградските села. Решението бе взето от Райо...

Припомняме, че сред исканията, поставени от Синдикалната федерация на служителите в МВР, са: незабавно оттегляне на законопроекта на Закон за държавния бюджет на Република България за 2016 г. в частта му, засягаща социални права на служителите в Сектор „Сигурност“; право на колективен трудов договор за държавните служители в Сектор „Сигурност“; право на синдикалните организации в Сектор „Сигурност“ да се присъединяват в национално представителни синдикални организации и други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com