Уникално огнено шоу, преди грейването на елхата в Асеновград (СНИМКИ)

9230
Уникално огнено шоу, преди грейването на елхата в Асеновград (СНИМКИ)

Елхата в Асеновград грейна снощи, потопена в разноцветни светлини, запалени от кмета на града доктор Емил Караиванов. С това бе поставено и началото на Коледно-новогодишните празници в общината. Стартът бе даден с изпълнения на асеновградски изпълнители. Концертът се състоя на площад „Академик Николай Хайтов“ в Асеновград.

В програмата, която започна в 17:30 ч., се включиха вокална група „Калина Малина“, денс формация „Косара”, коледарчетата от ОДК „Васил Левски”, спортистите от „Валентина” и танцьорите от клуб по спортни танци „Асеновец”. Кулминацията настъпи с появата на майсторите на огненото изкуство от „Театър на сенките и огъня“.

Около 9 000 лева събра Бизнесът на Асеновград за благотворителност

Около 9 000 лева за благотворителност събраха асеновградски бизнесмени и официални гости по време на традиционния си Коледен бал снощи....

Те представиха впечатляващ спектакъл с пламнали факли. За да присъстват на тържественото запалване на светлините и да се насладят на изпълненията, на площада бяха дошли стотици асеновградчани и гости на Асеновград. Непосредствено преди края на почти едночасовата програма и след предстартово броене бяха запалени светлините на коледната елха и на центъра в града. Вечерта приключи с празнични фойерверки, огряващи небето над Асеновград.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com