За деня на детето в Асеновград - безплатен вход за басейна и дискотека в парка

4829
За деня на детето в Асеновград - безплатен вход за басейна и дискотека в парка
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова

Градския басейн в Асеновград отваря врати днес. А утре (01.06.19 г.) по повод Деня на детето достъпът за най-малките ще бъде свободен. Общинският басейн в Асеновград ще открие летен сезон’2019 този петък, а в събота. Празникът при басейна в града ще стартира точно в 12:30 ч. с детско парти, игри и изненади.

Припомняме, че общата стойност на всички ремонтни дейности на басейна е в размер на близо 110 000 лева. Детският басейн отговаря на всички съвременни европейски изисквания за безопасност - поставени са противоплъзгащи плочки и нова пързалка, обясняват от общинската управа. Използваемата площ е разширена с 400 квадратни метра. На допълнително облагороденото място са поставени 80 нови шезлонги и чадъри.

Спортна зала с басейн ще строят в Несебър

Спортна зала с басейн започват да строят към ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Несебър. Поръчката е финализирана и за изпълнит...

Изградени са нови помещения за лекарския кабинет към плувния комплекс, стая за охрана и хигиенист, стая за спасителите и четири съблекални. Градският басейн в Асеновград е с размери 25/50 метра, а водата в него е минерална с температура от извора 32 ̊. Комплексът разполага и с безплатен паркинг. Входните такси се запазват, както досега. За 4 лева на ден могат да плажуват възрастните, 3 лева ще плащат лицата до 18-годишна възраст. Управата на басейна предлага и три вида месечни карти. Те са с цени от 40 лева за деца до 14 г. и 50 лева за възрастни. Предлага се карта за ползване на басейна в часовете до 10:00 ч. и след 18:00 ч., която е на стойност 35 лева. Членовете на спортни клубове в Асеновград пък могат да си закупят абонамент за 10 лева на месец.

Забавления за малчуганите на 1-ви юни (тази събота) са подготвени и в Градския парк. Празничната програма ще започне от 11:00 ч. и ще продължи до късния следобед. Поздрав към асеновградчани ще отправят деца от детски градини и творчески състави в Асеновград. Ще има детски интерактивен театър, дискотека тип маскен бал и арт работилница за маски и балони. А накрая ще бъде проведен и конкурс за най-красивите маска и костюм. Точно в 13:00 ч. децата и техните родители ще могат да се насладят на концерт с фолклорна музика в изпълнение на певци от местната музикална школа „Станимака”. В края на празничната събота, от 18:00 ч. ще се състои и традиционният концерт „Талантите на Асеновград”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com