Ако не се плати на Родригес ще отиде в Лудогорец

15239
Ако не се плати на Родригес ще отиде в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

Играчите на "Левски" не са получавали възнаграждения от два месеца. Ето защо е напълно възможно до дни Гари Родригес да приеме офертата на "Лудогорец".

Според договорите си 10 януари е последният ден, до който футболистите трябва да вземат месечните си възнаграждения. Към днешна дата "Левски" не се е разплатил с играчите за ноември и декември. Ако футболистите не получат до споменатото десето число на януари поне една от дължимите им заплати, те ще могат да стартират процедура по разтрогването на договора по вина на клуба. Огромна част от играчите няма да вземат мерки срещу "Левски", но не така стои въпросът с Гари Родригес.

Левски иска Барт в редиците си

Защитникът на "Лудогорец" Александър Барт е в сметките на "Левски" за нови попълнения. Играчът е добра трансферна цел с оглед опита си ...

Холандецът има желание за трансфер в Разград, примамен от по-голямата заплата и участие в европейските клубни турнири. В случай че Гари не получи заплатата си, той лесно ще може да разтрогне договора си и да се присъедини като свободен агент към „орлите“.

Подобен развой ще е огромен удар по амбициите на Тодор Батков да продаде играча си в чужбина и по този начин да закърпи бюджета. Осигуряването на заплати също не е лесна задача, тъй като адвокатът призна, че му трябва спешен милион в евро, за да успокои нещата в клуба. Дори да няма пари за останалите, обаче в "Левски" ще направят всичко възможно да осигурят средства поне за възнаграждението на Дембеле.

 Офертата на "Лудогорец" към Гари Родригес е повече от изкушаваща. От Разград са предложили на холандското крило 18 000 евро на месец. На „Герена“ той прибира по 11 000, или иначе казано - увеличението възлиза на 7000 евро на месец. Когато става въпрос за 14 000 лева по-висока заплата или 158 000 лева годишно, не е изненада, че играчът е готов да премине при „орлите“. Отделно от това премиите за победи в "Лудогорец" са много по-високи от тези на „Герена", информира football24.bg, цитирайки "Меридиан мач".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ