Черно море стартира селекцията с вратар

6316
Черно море стартира селекцията с вратар
Снимка: БГНЕС

Черно море си осигури първо попълнение през летния трансферен прозорец. Моряците привлякоха вратаря на Локомотив (Пловдив) Кирил Акалски. Той идва на "Тича" като свободен агент с договор за 2 години, съобщава "Тема Спорт".

Стражът трябва да засили конкуренцията под рамката, като по всяка вероятност ще изпълнява ролята на дубльор на титуляра Георги Кианов. Трети страж на тима през новия сезон ще продължи да бъде връстникът на Китанов Християн Христов, който дебютира официално за отбора в следния кръг на миналия сезон при гостуването на Лудогорец в Разград.

От Черно море опитват също така да си върнат френския нападател Брус Инканго, който игра на "Тича" през пролетта на сезон 2012/13. От ръководството на моряците вече са влезли в преговори с 30-годишния щурмовак. За последно той бе част от шотландския втородивизионен Ийст файф, където обаче записа само 4 мача.

Инканго бе привлечен във Варна преди година и половина от Георги Иванов и остави добри впечатления с изявите си. За 10 мача вкара 4 гола, но през миналото лято отказа да поднови договора си и премина в турския Денизлиспор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com