Гонзо на "Герена" от лятото

7807
Гонзо на "Герена" от лятото
Снимка: БГНЕС

Една от малкото останали надежди на феновете на Левски през този сезон угасна. Георги Иванов едва ли ще се завърне на "Герена" преди лятото, научи "Меридиан Мач". Вчера бе поредният краен срок, в който се очакваше Тодор Батков да се споразумее с колегите си от Варна.

Очакванията бяха Илиан Илиев най-после да склони да води "моряците", а Гонзо да се върне като спортен директор на „Георги Аспарухов" преди реванша с Ботев (Пд). Всички индикации обаче сочат, че Георги Иванов ще остане във Варна до края на сезона и най-рано лятото ще акостира в Левски.

Манията по Гонзо облада и феновете на Морето, като стотици кибици обсадиха вчера стадион „Тича" един час преди тренировка­та, за да видят дали Георги Иванов-Гонзо ще изведе отбора за тренировка. Любителите на Черно море въздъхнаха облекчено, след като видяха, че Гонзо изведе отбора и дори се включи активно в тренировката.

Тодор Батков вече даде картбланш на треньора Тони Здравков до май независимо от резултатите, така че и треньорска рокада не се очертава на хоризонта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com