X
 
 

И Горанов е потвърдил - финансовото положение на Левски не се утежнява, а напротив

2343 1
И Горанов е потвърдил - финансовото положение на Левски не се утежнява, а напротив
Снимка: БГНЕС
След срещата между фенове на Левски с хора от управлението в лицето на Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов и спортния министър Красен Кралев бе обявено нещо много важно за "сините". А то е, че са били потвърдени думите на Васил Божков и ръководството на клуба, че в момента се чистят дългове и отпуснатите пари в последната година няма как да повлияят за бъдещето на клуба.

"За първи път имаме от толкова години имаме собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а напротив", заяви лидерът на Ултрас Левски - Адриан Петков.

"Вярваме в сегашното ръководство. Има прозрачност. От представените документи на срещата с г-н Божков се вижда, че Левски е финансиран по правилен начин, което се потвърди и от министър Горанов“, сподели Илия Христов, който е председател на сдружението "Сини сърца".

А какво още сподели Адриан Петков и защо не е удовлетворен от днешната среща - вижте в Sportlive.bg.

 

Actualno.com

Етикети:

Съвет за всяка зодия за месец МАРТ
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ

Ето какво трябва да научи всяка зодия този месец Овен Никога няма да успеете, ако никога не полагате усилия. Телец Не можете...