Наско Сираков наруши мълчанието си, публикува обръщение към феновете на Левски

2485
Наско Сираков наруши мълчанието си, публикува обръщение към феновете на Левски
Снимка: Levski.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция по всички актуалните теми около столичния гранд. Бившият нападател публикува дълго обръщение към "сините" фенове преди старта на сезон 2023/24 в Първа лига.

В него се засягат редица теми - задълженията към НАП; проблемът с намирането на голям инвеститор; напускането на Станимир Стоилов; причината за назначението на Николай Костов и обявения протест от страна на НКП и "Левски на Левскарите".

Най-големият проблем - НАП

"През последните месеци бяха направени много сериозни стъпки към това чрез намаляване на дълга към НАП. Това се случи и благодарение на учредения Бизнес клуб, както и на кампанията с акциите, в която се включиха доста от Вас - нашите привърженици", пише Сираков и допълва: "Погасяването на дълга към НАП не е „мисия невъзможна“ и искам да Ви уверя, че ние ще се справим с този проблем".

В търсене на голям инвеститор

"Не спираме ежедневно да търсим допълнителна финансова подкрепа за клуба. Доказват го и разговорите ни с „Юнайтед Груп“, като Ви уверявам, че направихме всичко по силите си такава голяма компания да дойде в „Левски“. За съжаление различните наследени дългове все още са препятствие за големите инвеститори. Вярвам, че ако продължим да работим честно и целеустремено както досега, „ПФК Левски“ в близко бъдеще ще заслужи вниманието на силен инвеститор" гласи позицията на мажоритарния собственик на "сините".

ОЩЕ: Илиана Раева защити Сираков: Семейството ни постоянно е малтретирано

Оставката на Станимир Стоилов

"В най-важния момент от битката ни за Европа през миналия сезон бяхме неприятно сюрпризирани от серия оставки в спортно-техническия щаб. Отново подчертавам, че той имаше пълната свобода и власт на света, каквато едва ли друг щаб е получавал някъде. Въпреки този трус и очакванията на някои да се сгромолясаме, „Левски“ задържа отлично ниво на терена и в крайна сметка изпълни останалата за края на сезона цел – Европа", коментира легендарният нападател.

Сираков Костов

Новият треньор Николай Костов

"Искам да приветствам в клуба и новия треньор Николай Костов. Той не е избран случайно, а защото неговата философия и виждания за футбола подхождат на „Левски“, а именно да бъдем доминиращи и атакуващи на терена, и да караме всеки, дошъл на стадион „Георги Аспарухов“ да чувства силата на отбора ни", заяви Наско Сираков.

Протестът на НКП и "Левски на левскарите"

"И вместо в името на голямата цел днес всички да сме обединени и верни на просперитета на “Левски”, някои точно в навечерието на старта ни в първенството и в Европа сеят разединение. Отново се използват манипулации и полуистини. Фактите обаче са различни и ясни, и те са, че целта ми като мажоритарен собственик на “Левски” е да стабилизирам клуба и да осигуря условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името и историята му. Генералният спонсор пък осигурява единствено финансова подкрепа на клуба с цел стабилизирането на „Левски“. Това е истината. Независимо от тези поредни атаки, аз вярвам, че нашата Светиня ще преодолее и това, и ще продължи още по-уверено по пътя за своето спасение", категоричен е мажоритарният собственик на Левски.

Ето какво гласи цялото обръщение на Наско Сираков:

Уважаеми привърженици, В навечерието сме на поредния сезон, в който целите пред “Левски” както винаги са най-високите....

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 14 юли 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Николай Костов: Разочарован съм, виновникът си заминава (ВИДЕО)

Илиан Илиев намекна, че ще остане в Черно море след края на сезона (ВИДЕО)

Марин Петков коментира протеста на фенове срещу Наско Сираков (ВИДЕО)

Черно море удържа Левски и си осигури минимум бронзовите медали (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

ВИДЕО: 20 фенове на Левски блокираха терена с транспарант "Сираков - вън!"

ВИДЕО: Радостта на Лудогорец след рекордната 13-та титла

Стамен Белчев: Ще направим всичко възможно ЦСКА да завърши втори

Лудогорец хвърли шампионски бой на ЦСКА, грозни сцени белязаха мача (ВИДЕО)

Арда продължава да мечтае за Европа след обрат срещу разколебан Ботев Пловдив (ВИДЕО)

След треньора и основния голмайстор: Левски набеляза и халф на Крумовград

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ