Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не може измамник с фалшива диплома да бъде президент на БФС!"

03 март 2024, 12:31 часа • 75919 прочитания

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев излезе с публикация в социалните мрежи по повод образованието на своя конкурент Георги Иванов. Според юриста дипломата за средно образование на Гонзо е фалшива, а бившият нападател на Левски - измамник. 

"Измамник с фалшива диплома": Градев атакува Гонзо

"Скандално е, че измамник с фалшива диплома за средно образование, който е учил само до 8-и клас, може да се превърне в аватар на статуквото на Боби Михайлов и дори да си помисли, че може да бъде президент на Български футболен съюз. Задължително условие за треньорски лиценз ПРО е кандидатът да има средно образование. Трябва незабавно да се анулира лицензът на измамника", смята Градев.

ОЩЕ: Ако стане президент на БФС, Касабов ще следва методиката на Гонзо

Градев се съмнява в дипломата за образование на Гонзо

Той разкри, че на срещата на Иванов с клубовете от Пазарджик е имало само 4 човека, и се обърна към журналистите с призив: ... Да отидат на срещата с Гонзо в София в сряда (6 март) от 18 ч. в хотел "Хемус" и да зададат въпроса как Гонзо е завършил 22-ра гимназия като частен ученик през 1994 г., когато се премества в София едва през 1997 г. и защо каза пред Слави Трифонов на 28.11.2001 г., че е учил само до 8-и клас. Това е грандиозна измама! Не може измамник да бъде президент на БФС!", завърши Градев.

Преди дни той разкри "Нова “ало-ало” измама" на дуото Михайлов-Гонзо и го разпердушини (подробности четете в линка).

Георги Градев

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес