Ники Илиев: Херо е перфектен за Левски

16421
Ники Илиев: Херо е перфектен за Левски
Снимка: Getty Images / Guliver

Легендарният защитник и капитан на Левски Николай Илиев коментира моментното състояние на "сините" и даде прогноза за бъдещето на клуба.

Илиев обяви, че най-добре за Левски ще е Димитър Димитров-Херо отново да стане треньор на отбора.

Левски заформя трио Херо-Мъри-Гонзо

Димитър Димитров-Херо е сред целите на Левски за четвърти път в последните 3 години. Треньорът върви към изпадане с Черноморец и се огл...

Както е известно, Илиев доскоро бе член на управата на Левски, но напусна този пост в несъгласие с действията на Тодор Батков.

"Проблемите на Левски в защита не идват само от централните бранители. Не мога да кажа, че не се работи. На „Герена" минаха доста амбициозни млади треньори, които се опитват да правят хубави неща - като Елин Топузаков, като Ники Митов, но е нормално да не им достига малко опит".

"За мен Левски се нуждае от много голям специалист, който да е на „ти" с футбола във всяко отношение - подготовка, мотивация, да научи отбора как се играе във фаза защита. За мен такъв човек е Димитър Димитров и съжалявам, че не успя да дойде".

"Ако и това лято няма как, Левски трябва да намери друг голям специалист", коментира Илиев пред "Меридиан мач".

Херо: Черноморец играе честно за разлика от други отбори

Димитър Димитров коментира феърплея в българското първенство и бъдещето на неговия Черноморец. Херо разкри каква е била причината за ск...

"Това е един от най-тежките мигове в историята на Левски и от такава криза се излиза само с победи. Сега е моментът да сме единни. По мое мнение не е сега мигът да се хули. Левски има нужда от подкрепа".

"Не е правилният подход да подмениш цял отбор. В Левски има добри играчи, чийто потенциал трябва да се използва. Всички тези неща обаче трябва да ги прецени ръководството. Георги Иванов знае добре какво трябва да се предприеме" - завърши Илиев.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ