Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма надежда: Две от звездите на Левски напускат "Герена"

02 декември 2023, 18:18 часа • 32030 прочитания

Двама от основните футболисти на Левски - Андриан Краев и Жереми Петрис, със сигурност ще напуснат клуба. Спортната новина съобщава вестник "България Днес", като допълва, че раздялата с тях вероятно ще се случи още през зимния трансферен прозорец.

Краев и Петрис напускат Левски още през зимата

Както е известно, договорите на Краев и Петрис с Левски изтичат през лятото, а двамата играчи отказват да преподпишат. Според информациите, те са взели окончателно решение, че ще напуснат клуба, а в Левски са се изпарили и последните надежди, че може да преподпишат.

ОЩЕ: "Сини" фенове попиляха Андриан Краев

Жереми Петрис

Краев желан и в България, и в чужбина

Андриан Краев е желан от Лудогорец, а освен това се появиха информации, че е бил "навиван" и от Ивелин Попов за Ботев Пловдив. По-рано през годината интерес към него имаше и от чуждестранни клубове, включително от такива от Унгария.

Петрис може да се озове в ЦСКА

Що се отнася до Петрис, футболистът има високи финансови претенции, които Левски отказва да задоволи. По-интересното е, че футболистът на "сините" може да премине в кръвния враг ЦСКА, където вече е завързал приятелства с някои от играчите на "червените".

Трябва да се отбележи, че и Краев, и Петрис нямат право да напуснат като свободни агенти през зимата, тъй като договорите им изтичат през лятото. За да напуснат още през зимата, Левски трябва да получи трансферна сума. Иначе Краев и Петрис могат да преговарят с други клубове за свободни трансфери от 1 януари. 

Добрите новини на "Герена" са, че клубът е много близо до преподписване с голямата звезда Уелтън.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес