Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов вариант за атаката на Левски: "Сините" следят зорко юноша на Ботев Пловдив

13 юни 2024, 14:18 часа • 2112 прочитания

Спортно-техническият щаб на Левски следи изкъсо юношата на Ботев Пловдив Иван Василев. "Сините" желаят да се подсилят в предни позиции с поне двама нападатели, а старши треньорът Станислав Генчев вижда 23-годишния Василев и спрягания за евентуално ново попълнение Алекс Колев като добро дуо.

Левски иска да заформи солидно дуо в атака

Новината съобщиха колегите от БТА, които уточняват, че столичният клуб преценява между няколко футболисти за партньор на голмайстора в Първа лига от изминалата кампания. Преди дни в медийното пространство се появи информация и за друг български таран, който може да акостира на "Герена".

ВАР-ът на Actualno

Иван Василев е вариант за Левски

Иван Василев е юноша на Ботев. Той направи добър сезон и показа голмайсторските си умения в отбори с по-скромни възможности - Янтра (Габрово) и за Етър. "Болярите", за които атакуващият състезател се разписа 4 пъти в 15 срещи през пролетта, изпаднаха от елита и 187-сантиметровият таран може да напусне без проблеми.

Иван Василев е следен от много отбори

Интерес към него има от още няколко отбора от родния елит и от полския втородивизионен Висла Плоцк. Василев е следен още от кипърски, унгарски и белгийски клубове. Освен централен нападател ръководството на Левски търси опитен вратар, централен защитник, дефанзивен халф и плеймейкър.

ПРОГРАМАТА: ЦСКА гостува на Лудогорец в първия кръг от новия сезон, Левски с визита на столичен тим

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес