Стоичков предизвика Михайлов на дебат с детектор на лъжата

6791
Стоичков предизвика Михайлов на дебат с детектор на лъжата
Камата търси истината за положението на българския футбол

Старши треньорът на Литекс, Христо Стоичков, отправи покана към шефа на БФС и негов бивш съотборник, Боби Михайлов, за дебат с детектор на лъжата, предаде агенция „Фокус”. В интервю за сутрешен блок по една от националните телевизии, Камата извика Михайлов на публичен диспут, като предложи всеки да зададе на другия по три въпроса.

"Чаках ги достатъчно време да се наиграят за тенденцията, която имат, и за това, че си мислят, че са всичко в българския футбол. Те се подиграват с българския футбол, с българските треньори, с българските фенове, вече е ясно защо са всички тези скандали в последните години. Този, който ги води, трябва да си отиде, чаках го да се наиграе, той се наигра, сега да знае, че заставам срещу него", заобяснява той.

Джерард си представял, че е Христо Стоичков

Звездата на Ливърпул Стивън Джерард е бил истински фен на Христо Стоичков, разкри неговият братовчед Антъни.  Като деца, докато играел...

"Чаках достатъчно време, за първите 12 мача една дума не казах. Поздравявах съдиите преди и след мач, но видях, че така не става. Не беше ли мача в Търговище, когато ни изгониха двама човека, нямаше ли проблеми със съдийството в Стара Загора, нямаше ли проблеми със съдиите в Монтана, нямаше ли такива със съдиите в Разград, в Бургас", разпалено говореше Камата.

"Най-официално каня Боби Михайлов на дебат с детектор на лъжата, където да му задам три въпроса. Искам, разбира се, и той да ми зададе три въпроса, защото иначе няма да е коректно:
1. Дали той като президент е участвал в манипулиране на резултатите за националния отбор?
2. Участвал ли е в тото-схеми на българското футболно първенство?
3. Участвал ли е в нареждане на съдийски групи и правил ли е натиск върху съдиите за определени мачове, той или шефа на съдиите?"
, предложи  Стоичков.

"Искам на тези три въпроса да ми се отговори, след това той да ми зададе три въпроса и след това започваме да си говорим и ще се види кой казва истината и на кой ще му трепне сърчицето" , категоричен бе специалистът. Стоичков не потвърди спекулациите, че Гриша Ганчев го подкрепя напълно в борбата му срещу БФС и помоли да не се слагат други имена в този спор.

„Това е подигравка с българския футбол, докога да го чакам тоя. Той е същият като през 94-ата срещу Швеция, когато на полувремето си хвърли ръкавиците и избяга, защото не можел да стои повече на сянка, пардон - на слънце", продължи с острите си реплики носителят на Златната топка за 94-ата година

Разследват Стоичков в Италия

Италианската прокуратура започва разследване на единадесет трансфера в Парма, направени по време на управлението на Калисто Танци в пер...

„Аз нямам проблеми да говоря за каквото и да било, защото съм чист, той да излезе и да отговори на тези три въпроса, които зададох", завърши Стоичков.

Шефът на БФС Борислав Михайлов не се забави с отговора си към Стоичков, който го обвини за състоянието на българския футбол и съдийство.

"Не е редно един президент да отговаря на един треньор. Няма да влизам в никакви полемики, дискусии и дебати с него" , коментира Михайлов и върна топката към Камата.

Редактор: Константин Костов

Стоичков получил 550 000 долара под масата в Парма

550 000 долара е сумата, която Христо Стоичков е прибрал на ръка от собственика на Парма Калисто Танци, съобщи Гадзета дело спорт. Как...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com