Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитник вбесил всички в ЦСКА, повече няма да играе за „червените“

29 май 2024, 10:34 часа • 3002 прочитания

Защитник е вбесил всички в ЦСКА. Става въпрос за национала на Люксембург Енес Махмутович. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите централният бранител е изиграл последния си мач за столичния гранд.

Енес Махмутович си изкара глупав картон

Махмутович си е навлякъл гнева на ръководството и треньорския щаб на ЦСКА с представянето си в мача с Локомотив Пловдив. 27-годишният бранител всячески се опитваше да си изкара жълт картон, който щеше да бъде пети за него и той да пропусне баража за Лигата на конференциите.

В крайна сметка централният защитник постигна целта си, след като репликира главния съдия в заключителните моменти на срещата и отпадна от сметките на Стамен Белчев за предстоящия мач с ЦСКА 1948.

Енес Махмутович

ОЩЕ: От шампионски амбиции до неочакван бараж: Има ли ЦСКА място в Европа? (ВИДЕО)

Махмутович е действал умишлено?

Това действие на Махмутович е вбесило всички в ЦСКА, които подозират, че той е действал умишлено. Причината е, че договорът му с клуба изтича и двете страни не успяха да постигнат споразумение за неговото подновяване. Затова и защитникът е решил да си изкара наказание за последния мач и да не играе повече за „червените“, като по този начин удължи и лятната си ваканция с една седмица.

От ЦСКА пък обявиха, че ще обжалват наказанието на Густаво Бусато.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес