Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иво Ивков: Двойно увеличение на парите от спонсора? В Левски говорят полуистини (ВИДЕО)

29 май 2024, 10:41 часа • 5179 прочитания

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков гостува в първия епизод на подкаста на сдружението "Левски на левскарите", където засегна актуални теми около клуба.

Спонсорският договор на Левски - двойно откога?

Ивков, който си тръгна от "Герена" след конфликт с мажоритарния собственик Наско Сираков, коментира новината, че Palms bet вдига двойно сумата по спонсорския договор с Левски. Според Ивков увеличението на сумата може да е двойно, но спрямо началото на договора през 2020 година.

"Тук вече идваме на лъжата, истината и полуистината. Palms bet щели да увеличат двойно парите за Левски. Доколкото ги познавам, те не са такива хора - да вдигнат двойно парите. Двойно откога? От миналата година или от началото на договора през 2020-а?", заяви Ивков.

Иво Ивков

Ако се вдигнат двойно парите, Левски трябва да взима по 10 милиона на година

"Защото по основния спонсорски договор, който е публична тайна, там вноската беше една сума, а сега е двойна. Но то е заложено в договора от 2020-а. Ако наистина се вдигне двойно по мои сметки, аз първи ще кажа: "Извинявайте, не го очаквах от вас. Браво!"

"То тогава Левски трябва да взима от спонсора над 10 милиона годишно. Ми тогава проблемите пред Левски са решени - остава само да има хора, които да умеят да управляват клуба и да разходват правилно средствата и да създават добавена стойност. Но аз съм сигурен, че не е така."

"Отново говорим за полуистини - да, не можеш да кажеш, че е лъжа. Сигурно е двойно. Те си спазват договора. То е заложено в договора от 2020 година", добави още Ивков.

ОЩЕ: Наско Сираков се превръща в Боби Михайлов: Никой не го иска и никой не знае къде е (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес