Фройд набързо

1038
Фройд набързо
Снимка: Колибри

Това е изключително полезна и достъпна книга, панорамен поглед върху личността и търсенията на създателя на психоанализата.

Съдържа кратък обзор на основните му студии, на неговите майсторски написани есета и на прочутите парадигматични случаи от практиката му. В Приложението са включени откъси от автобиографични текстове на Фройд, писма, обстойна библиография, представени са епизоди от живота му, разкриващи неговата страст към пушенето и пътуването, към древното и антикварното.

На 22 февруари 2016 г. Спондж Боб се завръща с две още по-весели книжки

На 22 февруари 2016 г. Спондж Боб и неговата свита се завръщат с две още по-весели, щури и майсторски илюстрирани книжки! „Усмив...

Написана с научна добросъвестност и много увлекателно, „Фройд набързо“ е многостранен разказ, въвеждащ в света на една от най-забележителните фигури на XX век.

КРИСТФРИД ТЬОГЕЛ е немски клиничен психолог, задълбочен изследовател на научното наследство и архива на Зигмунд Фройд, негов биограф.

Автор е на редица публикации и книги, посветени на теорията на съня, историята на психологията, на живота и епистоларното творчество на Фройд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги