Премиера на "Танц на вселени" от Антония Нотева

3881
Премиера на "Танц на вселени" от Антония Нотева
Снимка: Издателство "Енстусиаст"

В навечерието на най-романтичния ден от годината издателство „Ентусиаст“ публикува „Танц на вселени“ – дебютния роман на едно от най-новите имена в българската литература Антония Нотева. С необходимата доза чувство за хумор авторката разказва сладка и секси нетипична история за любовта, влюбването и за онова, което сме готови да пожертваме по пътя към щастието.

Антония Нотева живее поне два живота. За официалния (онзи на дългогодишен държавен служител) тя отдавна се оправдава, че не само се е случил случайно, но и още по-случайно продължава да се случва. За „подмолния“ ѝ живот на творец, както самата тя го определя, годините оставят все по-видими следи. Като дете Антония вярва, че ще стане художник, на 20 иска да бъде психолог, а на 25 – фотограф. На 30 прописва стихове, отличени с 2 награди – от Националния литературен конкурс „Витошко лале“ и от Националния конкурс за поезия „Пролет моя“.

Да бъдеш жена ЧУДО

Нова книжка среща децата с някои от най-вдъхновяващите жени по света С шейсет изключителни дами запознава най-малките читателки &bdquo...

Скоро след това Антония публикува първата си стихосбирка „Дресьор на хаоса“, започва да пише за популярни женски сайтове и създава първия си разказ, който бавно се превръща в... роман. Така се ражда „Танц на вселени“ – романтична и вълнуваща книга, изпълнена с красота, познание, смях, вълнение, развитие, свързване.

Главната героиня в него, Алис, има перфектната работа, нова кола и красив котарак със странни навици. Какво повече би могла да иска от живота една млада, амбициозна и независима жена? Тя е безнадеждна романтичка, но не вярва в съществуването на Господин Перфектен. Затова пък си представя какъв щеше да е животът ѝ в една паралелна вселена, където всичко е съвършено.

Когато среща Максим, в негово лице открива духовит мъж, с когото си разменят пиперливи закачки. Това е и причината да станат толкова добри приятели. Лесното общуване и непрестанните шеги между двамата ги сближават, но съществува ли истинско приятелство между двата пола, или винаги има и сексуално привличане? В другата вселена той би бил нейният перфектен партньор, но в реалността нещата не са толкова прости, защото Максим има прекрасна годеница, а животът не е романтична комедия с щастлив край. Особено когато тази годеница е най-добрата приятелка на Алис. Оказва се, че съдбата понякога има извратено чувство за хумор.

Премиерата на „Танц на вселени“ ще се състои на 11 февруари от 19:00 ч. в „Книгата“, гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ 193.

"Ватиканската принцеса" разказва скандалната история на Лукреция Борджия

В края на лятото Кристофър Гортнър се завръща на българския пазар с поредната си блестяща историческа сага, която разкрива непознатата ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

Балада за самозвания рицар Желязко и огнедишащия дракон Димчо

"Камий, моето вдъхновение" - разказ за съпротивата пред непоносимото

"Диви цветя" - смешен до сълзи, но и нагарчащ роман (СНИМКИ)

"Басейнът, както и други разкази за любовта" - нова книга на Ангел Г. Ангелов

"Семейни жени" - откровен роман за брака, приятелството, любовта и желанието

"Градът на Божията мъдрост" – изповедта на един писател за невъзможните мечти

Актьорът Жан Рено издава първия си шпионски роман

"Всичко винаги е съвършено!" – изкуството да приемаш нещата такива, каквито са

Възможно ли е черновата на един роман да се окаже признание за перфектното убийство?

Отиде си писателят Пол Остър

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги