Данчо Караджов: Ако съм в София ще бъда на протеста на жълтите павета

54830
Данчо Караджов: Ако съм в София ще бъда на протеста на жълтите павета

Не мога да застана до правителството на Пламен Орешарски и ако съм в София ще бъда на протеста на жълтите павета, заяви фронтменът на „Сигнал" Йордан Караджов, който в момента е на турне с групата си, цитиран от bTV.

Повод за този коментар стана негово изявление, излъчено по време на време на пресконференция, на която граждански организации от февруарските протести дадоха кредит на доверие на кабинета Пламен Орешарски.

Пилони, облепени с деноминирани левове, посрещнаха контрапротеста

За 23-ти път привърженици на кабинета Орешарски се събраха пред НДК, за да настояват да се даде възможност на правителството да работи,...

Бях подведен. Това е измама и инсинуация, на каквато до момента не съм ставал жертва, не скри раздразнението си Караджов.

На въпрос кой го е подвел обаче той отказа да отговори. „Постъпиха с мен некоректно, аз за сметка на това ще спестя името на човека, който ме излъга”, заяви музикантът.

В студиото Светла Караджова, дъщеря на Надка Караджова, която участва в инициативния комитет каза, че предложението е било за създаване на кръгла маса, която да стимулира диалога между партиите и гражданските организации, за да се припомнят исканията на февруарските протести. Не искам да разделяме публиката на привърженици на една или друга партия, това безвремие трябва да се прекрати, каза Караджова. В студиото обаче друг от организаторите подчерта, че всъщност инициативния комитет не желае оставката на Пламен Орешарски и призовава да му се даде време, за да изпълни задачите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com