Жестока катастрофа в Кресненското дефиле, петима ранени

9543

Три жени, едната от които бременна в третия месец, и двама младежи са пострадалите при катастрофата в тунел на ГП Е-79 в Кресненското дефиле, съобщи БГНЕС.

Към 8 часа тази сутрин при навлизане в "Кривия" тунел автомобил "Ауди" със софийска регистрация удари странично друго "Ауди", след това джип "Чероки", удря се в бордюра, губи предно ляво колело и навлиза в насрещната лента. Там в аудито се врязва челно миниван "Рено Еспейс" с благоевградска регистрация, в което семейство с момиченце пътува към Гърция.

След катастрофата в МБАЛ-Благоевград са приети 19-годишната М.Р. която е с контузия на гръден кош. Тя е бременна в третия месец, настанена е под лекарско наблюдение. Другите трима пострадали от аудито са 37-годишната Е.В., 17-годишният М.А. и 19-годишният Х.С., всички с контузия на главите. И четиримата са от София. С контузия на гръден кош от отворилия се еърбек в МБАЛ е приета за преглед 42-годишната С.М., една от пътничките в ударените от аудито три автомобила.

На този етап няма опасност за живота на пострадалите. Следователи извършват оглед за установяване причините за пътното произшествие. И в този час тунелът е затворен, трафикът се осъществява по обходния път покрай него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com