КАТ погва за колани и детски столчета

10821
КАТ погва за колани и детски столчета

От  днес до 17 март на територията на цялата страна предстоят засилени проверки за използването на обезопасителни колани от водачите и пътниците, както и за използването на детски обезопасителни системи при превозване на деца в автомобилите, съобщиха от МВР.

В хода на операцията служителите ще проверяват и за валидна задължителна застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите.

Арестувани са двама служители на КАТ София

Двама служители на КАТ София са арестувани при операция на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР.Става дума за незаконна схема за регист...

Акцията е организирана съгласно плана за провеждане на полицейски операции за контрол на пътното движение на TISPOL – европейската организация на службите на пътна полиция и се провежда едновременно във всички страни-членки на ЕС.

Основната цел на TISPOL е чрез кампанията за контрол да се окаже въздействие върху поведението на водачите на МПС и пътниците и те да осъзнаят, че предпазните колани намаляват от настъпване на сериозно увреждане или смърт при пътен инцидент.

Целта на планираната полицейска операция е намаляване на пътно-транспортните произшествия на територията на София. Тя ще се реализира по метода на широкообхватния контрол.

В рамките на акцията служители на столичния отдел „Пътна полиция“ ще извършват проверки на шофьорите на моторни превозни средства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com