Повече от 14 кг хероин иззеха в Хасково

4814
Повече от 14 кг хероин иззеха в Хасково

Служители на ОДМВР-Хасково иззеха над 14 кг хероин, съобщиха от МВР.

Операцията е реализирана от криминалистите от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в ОДМВР-Хасково и колегите им от РУП-Харманли. Те работили по сигнал за разпространение и трафик на наркотични вещества, извършвани в региона.

В хода на разследването служителите установили, че съхраняването и сделките с дрогата ставали в местността «Трифончето» - извънградска част на Харманли. Започнало и внимателното наблюдение над 34-годишния местен жител В.В. Така вчера към 01.00 часа той бил засечен с лек автомобил "Ситроен С-3".

Как да не пострадате от телефонни измамници

Телефонните измамници са много изобретателни, с тренирани психологични умения, които по време на телефонния разговор се ориентират за в...

Започнало претърсване на колата, в която криминалистите открили пакет с кафяво прахообразно вещество с тегло 1,400 кг, реагирало на хероин при полевия наркотест. Последвали процесуално-следствени действия и в квартирата на В.В. в Свиленград.

Там криминалистите попаднали на друг пакет с 13 кг от същия наркотик и електронна везна със следи от хероин по нея. След полицейското задържане и доклад на материалите в Окръжна прокуратура – Хасково, мярката за задържане на В.В. е удължена до 72 часа. Образувано е досъдебно производство, а работата по документирането на случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com