Пред болница - неправоспособен блъсна пияна пешеходка

3504
Пред болница - неправоспособен блъсна пияна пешеходка

Неправоспособен водач блъсна 42-годишна пияна пешеходка пред входа на великотърновската болница. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Инцидентът е станал вчера, около 19,30 часа.

Лек автомобил „БМВ”, управляван от 26-годишния С. Г. от Велико Търново, движещ се по ул. „Н. Габровски” към ул. „Ниш”, в условията на мокър и хлъзгав път, пред входа на МОБАЛ гр. Велико Търново блъска пресичащата от дясно на ляво пътното платно пешеходка. В резултат на това пострадалата жена е настанена за лечение в неврохирургичното отделение на болницата с комоцио и охлузвания по тялото.

Мъж и жена пострадаха при катастрофа между такси и автобус

Тежък пътен инцидент стана тази сутрин на кръстовището на бул. "Република" и бул. "Сливница" във Варна, съобщи БГНЕС.В катастрофата са ...

Двамата участници в произшествието са изпробвани за алкохол с техническо средство. Пробата на водача е отрицателна, а на пешеходката е 2,21 промила.

Причините за произшествието са движение на автомобила с несъобразена с пътните условия скорост, и употреба на алкохол от страна на пешеходката. Произшествието е обработено по административен ред. Съставени са актове и на водача, и на пешеходката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com