Ролерфест за малки и големи на 1 юни

14731
Ролерфест за малки и големи на 1 юни

TEMPISH БЪЛГАРИЯ и  Сдружение „Да караме заедно ролери “, съвместно със Столичната община – район Оборище организират РОЛЕРФЕСТ за малки и големи, съчетан с весел детски празничен концерт. Събитието ще се състои на 1 юни в парка „Заимов” (зад футболните игрища). Началото на феста ще бъде поставено в 10 часа.

Целта на организаторите е да подарят на всички гости едно незабравимо забавление. Предвидени са демонстрации на слалом трикове и състезателни игри. А за финал всички участници ще направят ролер влакче и ще преминат през алеите на парка. За най-смелите и отличилите ще има награди, осигурени от спонсорите ЕКСТРЕМ СПОРТ,  roleri.net , а за публиката е предвидена томбола.

Не се колебайте, елате да празнувате и да се раздвижите с нас. Ролер спортът е изключително забавен. Той е подходящ и за малки, и за големи, не се изискват много средства за екипировка и може да се практикува буквално пред вратата на всеки дом. Карането на ролери е здравословен и приятен начин за прекарване на свободното време. Те са изключително ефективни и за онези родители, които търсят начин да провокират у децата си интерес към спорта, екстремните преживявания, природата и атрактивно средство да ги накарат да се освободят от заседналия начин на живот и наднорменото тегло. Освен всичко друго, ролерите имат и чисто социален ефект, защото те са един от малкото начини деца и родители да спортуват заедно.

Събитие в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата - 2019 г.

Програма:
10:00 – Откриване на празника.
10:05 – 11:00 –  празничен концерт, демонстрация на слалом трикове от членовете на сдружението „Да караме ролери заедно!“ и записване на участници за състезателните игри с ролери.
11:00 – 12:00 – Провеждане на състезателна игра Спринт „Совалка“ – спринтиране между два конуса по двойки с елиминации в две възрастови групи – от 7 до 12 год. и от 13 до 18 год.  
12:00 – 13:00 – Състезателна игра „Крос кънтри“ – бърза маневрена обиколка по очертан маршрут на малки групички. Победителят във всяка група участва на финала. Възрастовите групи отново са две  – от 7 до 12 год. и от 13 до 18 год.
13:00 – 13:30 – награждаване на победителите и теглене на томболата.
13:30 – 13:45 – шествие на ролер влакче по централната алея и закриване на ролер феста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com