Део: Все още се боря с дрогата

17324
Део: Все още се боря с дрогата

Водещият Део все още има проблеми с наркотиците, макар и да се опитва да се измъкне от тях. Чаровният шоумен е спрял с дрогата, но твърди, че и сега се бори със зависимостта си.

"Смятам, че има излизане, дано да не е временно. Опитите да спра с дрогата си ги правя още от първите пъти, когато започнах – това стана в началото на телевизионната ми и барманската ми кариера. Барът беше първото място, където взех. Там се изкуших. Сега съм се хванал за приятелката си Елена като за сламка, върху която си построих цял кораб и тя ми помага да спра”, призна Део в предаването “Всяка неделя”, пише БЛИЦ.

Първа целувка на Део и Елена в Dancing Stars

Део и Елена спечелиха двойна победа снощи в Dancing Stars – индивидуална за салса, подкрепена с тяхната първа целувка в шоуто, и...

Той призна, че все пак истинската си драма е преживял много преди началото на телевизионната му кариера.

"Тогава сигурно съм бил най-долу. Това, което преживяхме майка ми и сестра ми – загубата на втория ми баща. Оттам нататък не знам дали има нещо, което може да е по-тежко. Колкото и да беше ужасно, толкова ни освободи от страховете. Беше толкова ужасяващо, че не може да не те освободи", спомня си Део.

Той разказва, че му помагат източните учения. “Пътувах до Непал, практикувам и техника за дишане”, разказа Део, но не пожела да разкрие тайни около самата техника./БЛИЦ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com