Слънчево и до 31°

5601
Слънчево и до 31°

Над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има до обяд над югоизточните райони, съобщиха от НИМХ.

Само на изолирани места там е възможно слабо да превали. Вятърът ще е от изток, югоизток, в източната половина на страната ще бъде умерен. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София около 26°.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над масивите в Източна България. Вятърът ще е умерен, по високите части – силен от юг, югоизток. По Черноморието преди обяд ще има разкъсана облачност, в крайните южни райони е възможно да превали. П

о-късно облачността ще намалее. Вятърът ще е умерен от изток. Максималните температури ще бъдат около 22°-24°, температурата на морската вода ще бъде 12-16° по северното и 20-21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И слънце, и дъжд

Времето ще е слънчево, но с висока облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.Към края на деня облачностт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com