Спират трамваите по Руски паметник

11302
Спират трамваите по Руски паметник

Временна организация на движението се налага във връзка с ремонт на коловоз по бул. "Цар Борис ІІІ" и бул. "Пенчо Славейков", съобщават от Столична община.

Във връзка с извършване на основен ремонт на коловоз по бул. "Цар Борис III" на спирки "Пирогов" и "Руски паметник" и "Кръстовище на бул. "Цар Борис III" и бул. "Пенчо Славейков" се въвежда временна организация на движението. Ще се спре трамвайното движение по бул. "Цар Борис III", в участъка от площад "Македония" до трамвайно ухо "Бъкстон" за времето от 05.00 часа на 13.04.2013 г. (събота) до 24.00 часа на 21.04.2013 г. (неделя).

Трамвайна линия № 4 ще се движи от кв. "Орландовци" до Съдебна палата. Трамвайна линия № 5 ще се движи от трамвайно ухо "Бъкстон" до кв. "Княжево". Ще се разкрие и временна автобусна линия № 5-ТМ с маршрут пл. "Руски паметник" – бул. "Ген. Тотлебен" – бул. "Цар Борис ІІІ" – ул. "Александър Пушкин", обратен завой на пл. "Знаме на мира" и по маршрута двупосочно. Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки "Кв. Павлово", "Бул. Цар Борис ІІІ", "Кв. Овча купел" и "Ж.к. Красно село". Ще се разкрият временни автобусни спирки в района на трамвайни спирки ж.к.Бъкстон, ул.Нишава, ж.к.Хиподрума, ж.к.Лагера, УМБАЛСМ "Пирогов".

Движението ще се възстанови по редовните му маршрути от 04.30 часа на 22.04.2013 г. (понеделник).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com