Отец Николай подари икона на Ищар

9117
Отец Николай подари икона на Ищар

Преди броени минути на летище София пристигна Ищар. Фенове с подаръци я очакваха за поздрави, автографи и снимки. Изненада беше за Ищар неочакваното посещение на Отец Николай от Манастир „Патлейна“ във Велики Преслав. Отец Николай подари специална икона – дубликат на световноизвестната керамична икона от Манастир „Патлейна“ на Св. Теодор Стратилат.

Жестът от страна на Варненската - Великопреславска митрополия е по повод на подкрепата, която певицата оказа, в националната кампания за възстановяване на Манастир „Патлейна“. С благодарности от цялата Митрополия и лично от Митрополит Кирил иконата бе връчена на Ищар, като символ на едно добро начало на една не само българска, но и световна дарителска кампания.

Пускат промо билети за Ищар

Десет дни преди концертите на любимата Ищар пускат промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Билетите ще бъдат намалени о...

Концертите на Ищар ще бъдат на 12 април, Велико Търново, ДКС „Васил Левски“, от 20ч. и на 13 април, София, зала 1 на НДК, от 20ч.

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, на Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com