Валят оставки

4386
Валят оставки

Заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова депозира оставката си пред министър-председателя в оставка Бойко Борисов, съобщиха от МЗХ.

"Моето лично убеждение е, че новият министър трябва сам да подбере екипа, с който да продължи. Свършихме много, но всеки трябва да знае в кой момент да предаде щафетата. Винаги съм работила за това да имаме по-модерно земеделие и по-привлекателни селски райони и така ще бъде и занапред", се казва в мотивите на зам.-министър Боянова.
 
По-рано Милена Дамянова заяви категорично, че няма да участва в следващия ръководен екип на МОМН. Аз съм депозирала оставката до премиера Бойко Борисов и се надявам тя да бъде приета и подписана, подчерта тя.

"Аз си тръгвам от министерството горда и удовлетворена от това, което свършихме и от начина, по който го свършихме", заяви тя.

Наградиха Кирил Йорданов със "Златен скункс"

Кметът на Варна в оставка Кирил Йорданов се озова със „Златния скункс“ в мига, в който обяви оттеглянето си от поста, съобщ...

Самата тя приема законопроекта за предучилищното и училищното образование като един от успехите си и смята, че само малкото време е попречило за окончателното му приемане.

Зам.-министър на образованието, младежта и науката в оставка Петя Евтимова също отчете своята работа пред медиите и разказа за направеното при усвояването на средствата от Оперативна програма "Развитие на човешки ресурси", програмата "Учене през целия живот" и програмата "Младежта в действие" и за подготовката за новата оперативна програма. През последните две години са усвоени на 100% от средствата по програмата "Учене през целия живот" и по програма "Младежта в действие".

На 11 март стана ясно, че  със заповед на премиера в оставка Бойко Борисов от длъжност е освободена заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова.

Тя напуска поста по лични причини. Заповедта влиза в сила считано от 11 март 2013 г., съобщиха от правителствената информационна служба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com