Българин е фен №1 на BMW

28950
Българин е фен №1 на BMW

Тодор Тодоров от Варна е фен номер едно на BMW. Официалното признание и статус „BMW Super Fan” в социалната мрежа Facebook българинът получи в конкуренция с над 100 000 фенове на марката от цял свят, в рамките на кампанията Infographic, с която най-успешният премиум производител предизвика феновете си в социалната мрежа. Приложението infographic измерва със специален коефициент степента на ангажираност на феновете и възможността им да привличат последователи, да създават и поддържат дискусии и др. Най-високият коефициент, този на Тодор Тодоров носи и титлата „Най-активен фен на BMW”, както и награда, подобаваща за един истински фен на марката – истинско BMW изживяване в Мюнхен. То започва с шофиране на BMW X5M и включва още посещение (без камера и фотоапарат) в секретния център за развойна дейност FIZ, М Driver Training в обновения център за обучение, среща с екипа създал моделът BMW X5 , специалният изложбен център BMW Classic и др.

Посещението на Тодор в Мюнхен по покана на BMW не е първо. Преди две години, той отново привлича вниманието на баварския mроизводител с една от най-големите фен страници на BMW X5.Тодор я създава, защото още от 1999 г. BMW X5 е любимият му автомобил. Днес страницата на българина е единствената неподдържана от компанията, която BMW Group подкрепя и която има над 1 млн. фена от цял свят. Впечатляващото постижение и безкористния ентусиазъм на Тодор, провокират BMW да му предложи, през 2010 г. среща с инженера начело на екипа, разработил BMW X5, отново в Мюнхен.

BMW X6 M50d: Досиетата Х (тест драйв)

От „Досиетата Х“ на агент Мълдър, 9 сезона по-късно: Сряда, 23 януари, между 12:23-12:38 ч, някъде около Вакарел. Вече съм ...

BMW Group е една от най-активните компании в социалните медии. По време на кампанията във Facebook, която Тодор Тодоров печели феновете на марката са 11 млн. Днес те надхвърлят 12,5 млн. в цял свят и почти 60 хил. в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com